2 Μαΐ 2012

Ψηφίζω δαγκωτό Benneton, επειδή ο Καμμένος …..

-          …. με κορόιδεψε λέγοντάς μου ότι τα έσοδα του κράτους ανέρχονται σε € 55 δισ., ενώ το ορθόν  είναι € 90 δισ. Έτσι, του έβγαλα μία κίτρινη κάρτα, δοθέντος ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ενημέρωναν κάθε χρόνο με τυμπανοκρουσίες και εκτενή ρεπορτάζ των παπαγάλων τους..
για το πραγματικό ύψος των εσόδων τονίζοντας ότι επαρκούν για κοινωνικές παροχές και διορισμούς των πράσινων και γαλάζιων αφισοκολλητών. 
-          …. δεν έχει πρόγραμμα για την Παιδεία, ενώ η μεν ΝΔ εξέδωσε το βιβλίο με τις παπαριές  τής κ. Ρεπούτση και επέμενε να το θέσει σε κυκλοφορία παρά την κατακραυγή του λαού και της επιστημονικής κοινότητας, το δε ΠΑΣΟΚ μοίραζε σχολικά βιβλία σε φωτοτυπίες για πρώτη φορά μετά τη ναζιστική κατοχή, αφού είχε αφαιρέσει το επίθετο «Εθνικής» από τον τίτλο του Υπουργείου Παιδείας. Δηλαδή μου ζητάει λευκή επιταγή ο Καμμένος για θέματα Παιδείας. Του έβγαλα δεύτερη κίτρινη κάρτα, διότι τις λευκές επιταγές τις δίνω μια ζωή στους Benneton, δεν είναι για τα μούτρα του.
-           ….. δεν έχει πρόγραμμα για την Υγεία, ενώ ο κ. Λοβέρδος μπαγλάρωσε  όλες τις πουτάνες με AIDS, ώστε να προστατεύσει τη νεολαία που δεν αυνανίζεται, εξ ου και δεν μετέχει στις συγκεντρώσεις τού κ. Υπουργού. Επίσης, έχει στείλει στα θυμαράκια πολλούς καρκινοπαθείς που δεν μπορούσαν να κάνουν τη χημειοθεραπεία τους ελλείψει σιέλου. Από την άλλη μεριά ο κ. Αβραμόπουλος είχε φροντίσει να προμηθευθεί τόσα εμβόλια tamiflu όσα για να καλύψει όλο τον βαλκανικό πληθυσμό. Του έβγαλα τρίτη κίτρινη κάρτα του Καμμένου με αυστηρή προειδοποίηση.  
-          …… αυτό το κωλόπαιδο από το 2010 ήταν κατά του Μνημονίου και συνεχίζει να είναι, ενώ το πρώην κόμμα του και ο πρώην Αρχηγός του έκαναν μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα και τακίμιασαν με το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψε δύο Μνημόνια. Τέταρτη κίτρινη κάρτα για τον Καμμένο.
-           ……. έχει γεμίσει με αφίσες τους δρόμους, ενώ ο Μπαίνει Βγαίνει και ο Τόνυ Πατώνει κάνουν οικονομία. Άλλο τώρα ότι δεν με έχουν ποτέ ενημερώσει για το πόσα λεφτά ξόδεψαν σε αφίσες και άλλα πολλά τόσα χρόνια, ούτε και για το πόσα πήραν από τον Μιζοφοράκο. Πέμπτη κίτρινη κάρτα για τον Καμμένο.
-           …. τόλμησε και είπε ότι το δημόσιο χρέος ανέρχεται σε 115 δισ., μετά σε 120 δισ. και μετά σε  130 δισ. Σταθεροποίησέ το ρε Καμμένε, διότι θα με φάει η αγωνία ξέροντας ότι ο Benny και ο Tony μάλλον γνωρίζουν επακριβώς πόσο είναι το χρέος που δημιούργησαν 30 τόσα χρόνια και μου φόρεσαν καπέλο. Έβδομη κίτρινη κάρτα Πάνο. 
-          ……. δεν πρόκειται να αναγνωρίσει το χρέος, ενώ οι Benneton το έχουν αναγνωρίσει. Όγδοη κίτρινη κάρτα Καμμένε. 
-          …… στις 2-4-2012 στην «Πρώτη Γραμμή» του Σκάϊ, είπε ότι η Κύπρος δανείστηκε από τη Ρωσία με επιτόκιο  1%, ενώ το επιτόκιο είναι 4,5%. Ένατη κίτρινη κάρτα Καημένε.
-          ….. έχει εκπρόσωπο κάποιον που έφαγε, λέει, € 56.000 ευρώ από τη ΝΔ για ένα κανάλι που δε λειτούργησε ποτέ και τόλμησε αυτός ο εκπρόσωπος να πει ότι τα μνημόνια είναι άκυρα, ενώ ο Καμμένος λέει ότι θα τα καταγγείλει. Καταλαβαίνετε την ποιοτική διαφορά, έτσι δεν είναι;  Δέκατη κίτρινη κάρτα Καμμένε.
-          …. είπε ότι θα πάρει  εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ θα πατώσει, αφού δεν θα είναι ούτε καν τρίτος. Ενδέκατη κίτρινη κάρτα καημένε μου.
-          ……   πρόσφερε χρήματα στον Καζάκη για να συνεργαστούν. Απαράδεκτον. Τελικά, αν αληθεύει η φήμη, πού τα χαλάσατε ρε Πάνο; Στο ποσό; Δωδέκατη κίτρινη κάρτα Καμμένε.
-          …… έχει εκλεκτό υποψήφιο τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Νίκο Μαρκάτο, με πολλές από τις θέσεις του οποίου διαφωνώ. Δέκατη τρίτη κίτρινη κάρτα Καημένε.
Και πρόσεχε Καμμένε. Έμειναν τρεις ημέρες μέχρι τις εκλογές. Σταμάτα να κάνεις αλλεπάλληλα τραγικά λάθη και να μιμείσαι τη Benneton σε παπαρολογία, διότι μου μένουν 987 κάρτες μέχρι να βγάλω την κόκκινη που ετοίμασα για τη Benneton.
    Φιλάκια
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη