1 Ιουν 2012

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...

Ο Απόστολος Βεντούρης και η πανέμορφη ηθοποιός Χρύσα Κοντογιώργου αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Χθες δημοσιεύτηκε μάλιστα και η... αναγγελία του γάμου τους, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Βεντούρης, γεννηθείς εις Πειραιά Αττικής, κάτοικος Αθηνών, γιος του Κωνσταντίνου και της Οδηγήτριας, το γένος Βαμβακάρη και η Χρυσάνθη-Βαλεντίνα Κοντογιώργου, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Κωνσταντίνου και της Ελισσάβετ, το γένος Λουίζου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ η πανέμορφη νύφη αναμένεται να εντυπωσιάσει ακόμα μία φορά με το πολύ κομψό νυφικό της.

Το λαμπερό ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους την έκαναν πριν από λίγο καιρό στην κηδεία του αξέχαστου πρωταγωνιστή Βασίλη Τσιβιλίκα, αφού η ξανθιά ηθοποιός είχε συνεργαστεί μαζί στου στη θεατρική παράσταση «Ζωή Ποδήλατο».

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του ισχυρού άντρα της ναυτιλίας και προέδρου της Ενωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ), ο οποίος πρόσφατα πήρε στα χέρια του το διαζύγιό του από την επί είκοσι χρόνια σύζυγό του Αννα Μπουτσουρίδου με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, αφού από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά και είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Η Χρύσα Κοντογιώργου είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μόντελινγκ.Σύντομα όμως η ίδια διαπίστωσε πως της άρεσε πολύ η υποκριτική και έτσι έκανε διάφορες εμφανίσεις στην τηλεόραση σε πολύ σημαντικές δουλειές, όπως στις σειρές «Αληθινοί έρωτες», «10η εντολή», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Τηλεμπόρα» και πολλές ακόμα. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Πηγή: Εspressonews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη