30 Ιουν 2012

Στον Στυλιανίδη οι Περιφερειάρχες τη Δευτέρα

Μαραθώνιες ήταν οι συσκέψεις και οι διαβουλεύσεις την προηγούμενη εβδομάδα στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος ενόψει και των επικείμενων προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο νέος υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε..
κυριολεκτικά πόρτα- πόρτα όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου στα διάφορα κτήρια που καταλαμβάνουν και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπαλλήλους, κάτι που προκάλεσε τα θετικά σχόλιά τους. Στη συνέχεια, ο υπουργός συνομίλησε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Μάλιστα, ζήτησε και έλαβε και σημειώματα για κάθε κομμάτι αρμοδιότητάς τους.
Ο Ευριπίδης όμως δε σταμάτησε εδώ. Ήρθε σε επικοινωνία και με τους προκατόχους του στον υπουργικό θώκο, όπως το Θανάση Νάκο και τον Πάρι Κουκουλόπουλο, ενώ στις προθέσεις του αυτή την εβδομάδα είναι να συναντηθεί και με τους υπόλοιπους. Ωστόσο, στην κορυφή της λίστας των συναντήσεων του νέου υπουργού Εσωτερικών της εβδομάδος που ξεκινά είναι οι επαφές του με τους θεσμικούς, τους αιρετούς της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τη Δευτέρα το πρωί, το κατώφλι του υπουργείου θα περάσουν οι 13 περιφερειάρχες της χώρας, οι οποίοι θα εκθέσουν στον νέο υπουργό τα ζητήματα που τους ενώ συνάντηση θα υπάρξει και με την ΚΕΔΕ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη