18 Ιουλ 2012

Προχωρά η πεζοδρόμηση μπροστά από το μπαρ του Καπόν!

Όταν, προ καιρού, ακούστηκε η καταγγελία για πεζοδρόμηση τμήματος της Προξ. Κορομηλά έτσι ώστε να προκύψει αρκετός χώρος για να βγάζει πολλά τραπεζάκια το καφέ- μπαρ "Βαλκάν", ιδιοκτησίας του Αντιδημάρχου Οικονομικών, τότε η Διοίκηση Μπουτάρη έσκιζε τα ρούχα της, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα!
Σήμερα όμως το θέμα υπάρχει στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Είναι δηλαδή πλέον επίσημο...
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχίζει να λειτουργεί ως παρέα εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων. Όπως και στην περίπτωση των μπαρ επί της Ικτίνου, που ανήκε σε ανηψιό του Μπουτάρη, όπως και στο άλλο της περιοχής Λαδάδικων, που ανήκει σε στέλεχος της "Πρωτοβουλίας" έτσι τώρα και με το "Βαλκάν" προωθείται σκανδαλώδης ρύθμιση για να ωφεληθεί οικονομικά ο κ. Χασδάι Καπόν!

Δείτε πώς εισάγεται το θέμα στην αυριανή συνεδρίαση:

3)Πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Προξένου Κορομηλά μεταξύ  των οδών Καρόλου Ντηλ και Πλουτάρχου (2558/2012 ΑΠΕ)
(Δ/νση Κυκλοφορίας)

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος για την πόλη, ούτε  κάποια ειδική ανάγκη για τη συγκεκριμένη πεζοδρόμηση. Είναι πασιφανές ότι το μόνο κίνητρο αφορά τον τζίρο του συγκεκριμένου μαγαζιού!
Μάλλον ο Μπουτάρης έκρινε ότι πρέπει να κάνει το ρουσφέτι στον Καπόν, αφού αναγκάστηκε να του κόψει το άλλο με το "Αλλατίνη".
Να δούμε τώρα τα παλικάρια της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εάν θα μετατραπούν σε γκαρσόνια του κ. Καπόν και θα υλοποιήσουν πάραυτα την επιθυμία του...
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία ακόμη απόδειξη ότι με την εκλογή Μπουτάρη ένας νέος αέρας θα φυσούσε στην πόλη!

ΥΓ: Ελπίζουμε τα άξια στελέχη της "Πρωτοβουλίας" να ορθώσουν το ανάστημά τους και να μην αποδεχθούν αυτό το καπέλο, όπως έκαναν και με το "Αλλατίνη".

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη