21 Αυγ 2012

Δείτε το αντισημιτικό σκίτσο ξεσηκώνει τους Εβραίους της Αυστρίας

Ο πανίσχυρος επικοινωνιακός μηχανισμός των Εβραίων απανταχού της γης, δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω. Το παρακάτω σκίτσο, ενός Αυστριακού βουλευτή, του Heinz-Christian Strache το οποίο ανήρτησε στο facebook (!) οδήγησε σε θύελλα διαμαρτυριών των Εβραίων της χώρας και..
φυσικά στα ανάλογα δημοσιεύματα σε όλο τον "δυτικό" τύπο, που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία, ακόμη και σε αυτή τη λεπτομέρεια:
στο σκίτσο εικονίζονται τρείς τραπεζίτες, να τρώνε πλουσιοπάροχα, τα κέρδη από την κρίση.
Η σύνδεση με τον Εβραϊσμό, έγινε από τον βουλευτή, επειδή παγκοσμίως οι τράπεζες ως γνωστόν είναι Εβραϊκή υπόθεση εδώ και αιώνες, ενώ για τους Εβραίους της Αυστρίας, πειστήριο ότι αναφέρεται σε Εβραίους, είναι τα ....μανικετόκουμπα με το άστρο του Δαβίδ.
Έτσι, το BBC, του όρμηξε σαν λυκόσκυλο, με τίτλο:

Austria Freedom Party condemned for Nazi-like cartoon


http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19324613
Αγαπημένη και εκφοβιστική φράση φυσικά, η σύνδεση με τους Ναζί !
Ιδού το επίμαχο σκίτσο, το οποίο δεν δημοσιεύουν τα "έγκυρα" δυτικά ΜΜΕ, ώστε να αφήνεται στη φαντασία και να μεγεθύνεται η "πρόκληση".


Σκεφτείτε τώρα, ανάλογες ενέργειες Ελλήνων βουλευτών, που προσβάλλουν κατά κάποιο τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών ή το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων. Υπήρχε ποτέ περίπτωση, να είναι είδηση στο CNN ή στο REUTERS, με τίτλο "ΑντιΧριστιανικό άρθρο έλληνα βουλευτή ξεσηκώνει τη Χριστιανική κοινότητα;"

Νομίζουμε ότι η αντίδραση της Εβραϊκής κοινότητας της Αυστρίας είναι εξαιρετικά υπερβολική και δείχνει μια διάθεση εκφοβισμού των πάντων, που τελικά δημιουργεί αντισημιτισμό εκεί που δεν υπάρχει.
Σιγά να μην πρόσεχε ο άνθρωπος τα μανικετόκουμπα !

Vienna -

The head of Vienna's Jewish community is criticizing Austria's rightist leader for posting a cartoon showing a banker with a large hooked nose and Star of David cufflinks profiting from Europe's financial crisis.

Heinz-Christian Strache's Facebook posting showed the corpulent banker being fed delicacies by a figure dubbed “The Government.” A third figure at the table, labeled “The People” - thin and poorly dressed - has a bone on his plate and looks on in dismay.

Jewish leader Oskar Deutsch said Monday the caricature depicts Jews in the way Nazi publications did under Hitler.

Strache's Freedom Party has turned from overtly anti-Semitic slogans to opposition of Muslim immigrants. But its supporters include anti-Semites.

Strache says he is not singling out Jews but is criticizing “greedy bankers” regardless of ethnicity. - Sapa-AP
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη