10 Σεπ 2012

Αιχμηρά παράπονα Ψωμιάδη για την κυβέρνηση

Σχολιάζοντας την παρουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χειροκρότησα πρώτος την απόφαση του Πρωθυπουργού να περιορίσει στο ελάχιστο την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ιδιαίτερων πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών.
Λυπάμαι, όμως, για τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, αυτούς που κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας δεν βρήκαν χρόνο να επισκεφθούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να ακούσουν για τις τεράστιες δυσκολίες λειτουργίας που αντιμετωπίζουμε, προβλήματα θεσμικά και οικονομικά που απαξιώνουν το έργο μας.
Φαίνεται πως δεν έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος, επιμένουν στην εσωστρέφεια, στις «κολωνάκιες» πολιτικές της αφ’ υψηλού αντιμετώπισης της περιφέρειας, επιλέγοντας με προσοχή τα ακροατήρια τους.
Εγώ με τους συνεργάτες μου δεν έτρεξα για αυτή τη ΝΔ προεκλογικά, για να αναδείξουμε αυτούς τους υπερόπτες αυλικούς που σήμερα χωρίζουν τα στελέχη της σε μαύρα και λευκά «πρόβατα». Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μπορείτε να τον αγνοείτε, τους πολίτες της Περιφέρειας μας, όχι…»


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη