21 Οκτ 2012

Γίγαντας ο Απόλλων Καλαμαριάς, πέρασε από την Κασσιόπη

Την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών λένε οι ειδήμονες ότι έχει φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝ, ο οποίος θέλει να περάσει τρένο τη Football League 2 (Γ' κατηγορία) και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: στην πρώτη κατηγορία. Στην πρεμιέρα της Football League 2 ο Απόλλων πέρασε νικηφόρα από την πολύ φιλόδοξη (και πάμπλουτη) Κασσιόπη Κέρκυρας, μια ομάδα που..
αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Το ένα και μοναδικό γκολ για την ομάδα των Ποντίων πέτυχε ο Φώτης Κισκαμπάνης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ο Απόλλων στο ξεκίνημα και των δύο ημιχρόνων έκανε μέτρια εμφάνιση αλλά όσο παιρνούσαν τα λεπτά η απόδοση του ανέβαινε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70', όπου ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα, οι κοκκινόμαυροι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζοντας πολύ καλή φυσική κατάσταση.

ΚΑΣΣΙΟΠΗ: Γκίνης, Βιτουλαδίτης, Σφακιανάκης (69’ Γραμματικόπουλος), Πετρόγιαννης, Τσάτσος (75’ Πελάης), Τσούκλης, Παναγιώτου (62' Πατινιώτης), Κεφαλάς, Θεοδωρέλλης, Κόκκινος, Καραγιάννης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Αλμπόνης, Σακκάς, Κισκαμπάνης, Κώτσιος, Βέντζος, Μανουσάκης, Προβατίδης (75’ Παρμαξίδης), Λεπτοκαρύδης, Πιτσόκος (82’ Κράββαρης) , Χαλιμπάκης (87’ Πασσαλής).

*Η Κασσιόπη γράφεται με "ο" και όχι με "ω" Κασσιώπη
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη