9 Νοε 2012

Μα, πόσο άσχετος είναι ο Γ. Μπουτάρης;

Γράφει σήμερα η ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι θα επισκεφθεί την Κολωνία και ότι είναι ο πρώτος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης που το κάνει αυτό! Μα, ο προκάτοχος του είχε πάει στη γερμανική πόλη δύο φορές!
Πρόκειται άραγε για ασχετοσύνη ή κόμπλεξ;
Δείτε την ανακοίνωση:



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9- ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Διήμερη επίσκεψη στην Κολωνία θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 9 και μεθαύριο Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων και την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας. 
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Δημάρχου Θεσσαλονίκης στην Κολωνία, αδελφοποιημένη πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1988 -το 2013 συμπληρώνονται 25 χρόνια αδελφοποίησης-  στο πλαίσιο της οποίας ο Γιάννης Μπουτάρης θα...

Η πρώτη επίσκεψη όμως Δημάρχου Θεσσαλονίκης στην Κολωνία έγινε το 2003. Τότε, είχε εκδοθεί η παρακάτω ανακοίνωση:
"Tην Κολωνία επισκέπτεται από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, προσκεκλημένος του Δημάρχου της Κολωνίας κ. Fritz Schramma με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου των 15 ετών από την αδελφοποίηση των δύο πόλεων, τον Μάιο του 1988. Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε ανταπόδοση της επιτυχούς επίσκεψης του Δημάρχου της Κολωνίας στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο (4-6.5.2003) και αποτελεί ορόσημο, όπως εκείνη του κ. Schramma, στις σχέσεις των δύο ιστορικών πόλεων. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόκειται να εγκαινιάσει το Σάββατο 8.11.2003 από κοινού με τον ομόλογό του της Κολωνίας τις εργασίες του ετήσιου πανηγυρικού συνεδρίου του Γερμανοελληνικού Οικονομικού Συνδέσμου (DHW), που εφέτος εορτάζει τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του στην Κολωνία".


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη