13 Νοε 2012

Καλά, όλοι μασόνοι είναι;

Με αφορμή το δελτίο τύπου του εκδοτικού οργανισμού ΒΟΓΙΑΤΖΗ, για την παρουσίαση του νέου βιβλίου "ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ" (εδώ), θέλουμε να σημειώσουμε συνοπτικά μερικά απλά πράγματα:

1) δεν εκτιμούμε, ούτε μας συγκινεί, ούτε νοιώθουμε κάποιο δέος για τους "μασόνους". Τους έχουμε χεσμένους. Πιστεύουμε ότι....
είναι κάτι κωλόγεροι που κατουράνε πάνω τους και νομίζουν ότι αν βάλουν καμιά γελοία αμφίεση και ζωγραφίσουν καμιά χαζομάρα αποκτούν Θεϊκή υπόσταση, ξαναγίνονται νέοι και ισχυροί.

2) ξέρουμε ότι συνήθως, επειδή όλες οι θεωρίες συνομωσίας "πουλάνε", οι συγγραφείς σχετικών βιβλίων ή οι δημοσιογράφοι που κάνουν "αποκαλύψεις", βγάζουν μασόνους όσους έχουν πεθάνει και δεν μπορούν να ....φέρουν αντιρρήσεις. Πράγματι, όλοι μπορεί να είναι μασόνοι, μπορεί όμως να μην είναι κανείς. Αλλά είτε ήταν κάποιος, είτε δεν ήταν, ....πέθανε! Τουλάχιστον δεν είναι αθάνατοι....

3) το κυριότερο: επειδή η μασονία είναι μια ιδιότητα που δεν προσδίδει κανένα κύρος, επειδή είναι κάτι ασήμαντο (σημαντικό είναι μόνο στο μυαλό μερικών εσωστρεφών φοβισμένων, που μασάνε από θεωρίες συνομωσιολογίας), αντιμετωπίζουμε το θέμα στα πλαίσια της πλάκας και του μυθιστορήματος, όπως τα βιβλία του Λιακόπουλου, για τα όντα που ζουν ανάμεσά μας τόσα χρόνια και δεν τα βλέπουμε. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Για γέλια είναι όλα αυτά τα καραγκιοζλίκια.

Χαλαρά λοιπόν με τα κακόμοιρα τα γεροντάκια.

Εξουσία στον σύγχρονο κόσμο (και στον παλιό) έχουν όσοι έχουν το χρήμα, ανεξάρτητα αν είναι μασόνοι, ραβίνοι, Ολυμπιακοί, αδερφές, κιτρινομούρηδες, ηθοποιοί, παπάδες, τσαρλατάνοι, πρωταθλητές, ταξιτζήδες, νοσοκόμες, χασισέμποροι ή οτιδήποτε άλλο. Αν έχεις το χρήμα αποκτάς οποιαδήποτε ιδιότητα θέλεις.
Money rules, που λένε κι οι μασόνοι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη