13 Νοε 2012

Oι 14 ελληνικές επιχειρήσεις που περνούν στον ημιτελικό των Eυρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων 2012

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη Dr David Landsman τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν οι 14 ελληνικές επιχειρήσεις που περνούν στον ημιτελικό των Eυρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων 2012:



  1. BEETROOT
  2. Hygeia Hospital
  3. COSMOTE SA
  4. ICAP Group SA
  5. Diamantis Masoutis SA
  6. Lamda Hellix Data Centers
  7. FAGE DAIRY INDUSTRY SA
  8. MEGA DISPOSABLES SA
  9. GAEA PRODUCTS SA
  10. Mytilineos Holdings
  11. GainJet Aviation SA
  12. Pharmathen
  13. GLOBO
  14. Printec Group


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κύριος Νότης Μηταράκης , ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συμμετείχε στην απονομή των βραβείων μαζί με τον Βρετανό Πρέσβη Dr David Landsman και τον κύριο Άθω Στυλιανού, Διευθύνοντα Σύμβουλο της RSM Greece παρουσία σημαντικών ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την χορηγία και υποστήριξη του Βρετανικού Οργανισμού Εμπορίου και Επενδύσεων (UK Trade and Investment) και της RSM Greece, μέλους της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο και χορηγού των βραβείων για έκτη συνεχή χρονιά.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, οι ελληνικές υποψηφιότητες έχουν προταθεί ως επί το πλείστον από την RSM Greece. Οι 14 αυτές επιχειρήσεις, θα αξιολογηθούν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού από ένα τρίτο πάνελ κριτών οι οποίοι θα απονείμουν τον τίτλο «Ruban D’Honneur» στις 110 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης (τις δέκα καλύτερες δηλαδή της κάθε κατηγορίας των βραβείων), τον Ιανουάριο του 2013.

Για πρώτη φορά φέτος το κοινό είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει ψηφίζοντας το βίντεο της υποψήφιας επιχείρησης της επιλογής τους, το οποίο είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο των European Business Awards. Η εταιρεία που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι η Diamantis Masoutis και περνάει στην επόμενη φάση μαζί με τις υπόλοιπες 13 εταιρείες που επελέγησαν από την κριτική επιτροπή.

O Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece SA είπε:
«Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τα European Business Awards, τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις της Ευρώπης. Η καινοτομία και η αποφασιστικότητα των ελληνικών υποψηφιοτήτων είναι πράγματι εντυπωσιακή καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις σημειώνουν μεγάλη ανάπτυξη παρά τις δύσκολες εμπορικές συνθήκες διεθνώς. Τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις υποψήφιες εταιρείες του διαγωνισμού που έλαβαν μέρος φέτος και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εταιρείες που περνάνε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα!»

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards είπε:
“Φέτος, τα συνοδευτικά βίντεο των υποψηφιοτήτων έδωσαν την ευκαιρία στους κριτές να σχηματίσουν πληρέστερη εικόνα για την επιχειρηματική στρατηγική των υποψηφίων και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έκαναν ακόμα δυσκολότερη την αξιολόγηση φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Το γεγονός αυτό αποτελεί από μόνο του ιδιαίτερη διάκριση για τις επιχειρήσεις που επελέγησαν να περάσουν στην επόμενη φάση. Οι χορηγοί μας, οι υποστηρικτές μας κι εμείς θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την πορεία των ελληνικών επιχειρήσεων έως την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.»

Ο τελικός θα γίνει τον Απρίλιο 2013.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη