27 Δεκ 2012

Κατέλαβαν το ΤΣΑΥ οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης

Ο Ο.Σ.Θ. πραγματοποίησε σήμερα 27/12/2012 συμβολική κατάληψη στα γραφεία του Τ.Σ.Α.Υ. Διαμαρτυρόμαστε για την τραγική κατάσταση που..
έχει περιέλθει το Ταμείο, με αφορμή τις συνεχώς και αυθαίρετα αυξανόμενες ασφαλιστικές μας υποχρεώσεις.
Στο σημερινό ασφαλιστικό σύστημα υποχρεώσεις φαίνεται να έχουν μόνο οι ασφαλισμένοι, ενώ τόσο οι Διοικήσεις όσο και το Κράτος λειτουργούν παραβαίνοντας τους Νόμους και αγνοώντας τις υποχρεώσεις τους. Σειρά τέτοιων ενεργειών, εδώ και πολλά χρόνια, προκαλεί την οργή των Υγειονομικών, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.
Διεκδικούμε τα χρωστούμενα ύψους 500.000.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο.
Άμεση κατάργηση της υποχρεωτικής και αυθαίρετης μετάταξης Ασφαλισμένων σε ανώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες. Κάθε ασφαλισμένος πρέπει να επιλέγει την ασφαλιστική του κατηγορία σύμφωνα με την εισφοροδοτική του δυνατότητα.
Πληρώνουμε συνεχώς περισσότερα και παίρνουμε όλο και λιγότερα, πράγμα που σημαίνει πως τα χρήματά μας από κάποιων τις τσέπες «χάνονται» και σε κάποιων τις τσέπες «καταλήγουν». Αυτό ο κάθε ασφαλισμένος το εισπράττει σαν εκμετάλλευση και εσκεμμένη κακοδιαχείριση των χρημάτων του, που σε συνδυασμό με την λεηλασία των αποθεματικών από το κράτος και τις κάκιστες υπηρεσίες του Ταμείου μας, δημιουργούν αίσθηση ανασφάλειας και στερούν κάθε ελπίδα για μια αξιοπρεπή σύνταξη και υγειονομική περίθαλψη.


Ο Πρόεδρος -                          Ο Γεν. Γραμματέας

Αθανάσιος Α.Δεβλιώτης -               Βασίλειος Σ.Μυλωνάς


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη