22 Φεβ 2013

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4!

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη η Sony ανακοίνωσε την νέα παιχνιδομηχανή της, το PlayStasion 4!

H Sony χαρακτήρισε την κονσόλα ως ένα "υπερφορτωμένο" PC καθώς θα διαθέτει επεξεργαστή...
αρχιτεκτονικής x86 και μια βελτιωμένη GPU σχεδιασμένα και τα δυο από την AMD.

Το χειριστήριο της νέας κονσόλας Dualshcock 4 ήταν το μόνο μέρος της κονσόλας που εμφανίστηκε στην παρουσίαση.Εκτός από κάμερα ακριβείας θα έχει και πεδίο αφής και πλήκτρο για άμεσο ανέβασμα στοιχείων στο δίκτυο.

Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν με streaming παιχνίδια από το «Σύννεφο», θα είναι σε θέση να σταματήσουν το παιχνίδι, να επιλέξουν μερικά λεπτά από το βίντεο που καταγράφει την πιο πρόσφατη δραστηριότητά τους, να φτιάξουν ένα κλιπ και να το ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της κονσόλας είναι ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με το μηχάνημα των φίλων τους και να τους βοηθούν εάν κολλήσουν σε ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσουν ως θεατές την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η εξ αποστάσεων χρήση παιχνιδιών θα γίνεται με το νέο χαρακτηριστικό "Remote Play".

Η ίδια η κονσόλα, εκτός από την πρόσβαση στο "Σύννεφο", θα μπορεί να συνδέεται και με άλλες φορητές συσκευές του χρήστη, όπως ταμπλέτες και smartphone, τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν ως δεύτερη οθόνη.

Η μνήμη του Playstation 4 θα είναι 8 GB και θα μπορεί να δίνει άμεση πρόσβαση με streaming σε περιεχόμενο παιχνιδιών του Playstation Vita. Μέχρι στιγμής όμως, δεν θα μπορεί να τρέχει τα παιχνίδια του PS3, κάτι που πολλοί χαρακτηρίζουν ως αρνητικό.

Η Sony περιορίστηκε στην ανακοίνωση ότι το PS4 θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του χρόνου χωρίς να πει ούτε την ακριβή ημερομηνία ούτε την τιμή του ούτε και κάποιες φωτογραφίες του μηχανήματος αφήνοντας μας σε αγωνία.



BBC

πηγη  enet.gr
ugly loser
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη