23 Απρ 2013

Ανοησίες ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταβίβαση του ΟΠΑΠ

Με μια πολιτικάντικη δήλωση περασμένων δεκαετιών ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πεί τον καημό του, επειδή διεκδικητής του οργανισμού είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καταχωρημένος στους...
φακέλους -ναι υπάρχουν ακόμη φάκελοι- της αριστεράς, ως "δεξιός" και φίλος του Σαμαρά. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος, που ο ΣΥΡΙΖΑ τσιρίζει και τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές.

Λέει λοιπόν στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ:

«η πώληση του ΟΠΑΠ είναι στημένο παιχνίδι... κάτι που αποδεικνύεται από το διαγωνισμό παρωδία που εξελίχθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για να καταλήξει στη μοναδική προσφορά και στο εξευτελιστικό αυτό τίμημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο εξευτελιστικό αυτό ποσό της προσφοράς περιλαμβάνονται, εκτός του 33% των μετοχών του οργανισμού, και τα βιντεοπαιχνίδια και τα κρατικά λαχεία, όταν από μόνη της η χρηματιστηριακή αξία του ΟΠΑΠ αποτιμάται στα 739 εκατομμύρια...Η κυβέρνηση, μέσω του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ δίνει χάρισμα τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ....όποιος νομίζει ότι μπορεί να χαρίζει κερδοφόρους οργανισμούς σε φίλους και γνωστούς σαν να ήτανε κληρονομιά του, είναι γελασμένος. Κανείς δεν έχει ασυλία...".

Λοιπόν, για να μην υποτιμά τη νοημοσύνη μας ο ΣΥΡΙΖΑ, που φυσικά δεν ενδιαφέρεται για το τίμημα, αλλά για το γεγονός, ότι μπορεί να πάρει έναν κερδοφόρο οργανισμό κάποιος άλλος εκτός του Σωκράτη Κόκκαλη και μάλιστα ...δεξιός:

1. Η χώρα έχει νόμιμη κυβέρνηση που αυτή θα αποφασίσει αν θα φύγει από την κρίση με ιδιωτικοποιήσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν πρωτοτυπεί αυτή η κυβέρνηση. Δεκάδες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, έκαναν ιδιωτικοποιήσεις.

2. Πάνω από 1.000.000 εταιρείες του πλανήτη, είχαν τις προϋποθέσεις και το δικαίωμα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, ήρθαν όμως μόνο 2. Κανείς δεν εμπόδισε τις υπολοιπες 999.998 να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να "χτυπήσουν" το διαγωνισμό. Γιατί δεν ήρθαν;

3. Το ποσό είναι εξευτελιστικό, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (θα το έλεγε, όποιο κι αν ήταν το ποσό, μην κοροϊδευόμαστε). Ε, αφού είναι εξευτελιστικό και ο ΟΠΑΠ κελεμπούρι και χρυσάφι που δίνει ο Σαμαράς στον φίλο του, γιατί δεν τον χτύπησε με αυτό το εξευτελιστικό ποσό, ο Κόκκαλης, ο Αλαφούζος, ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Νότης Σφακιανάκης κι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος; Αφού είναι "εξευτελιστικά" τα λεφτά που δίνει ο Μελισσανίδης και η κυβέρνηση "χαρίζει" τον ΟΠΑΠ, ας πήγαινε κάποιος άλλος, να έδινε 1 ευρώ παραπάνω και να έπαιρνε το κελεμπούρι! Δεν πήγε όμως !

4. Για πολλοστή φορά ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με κρεμάλες όσους παίρνουν αποφάσεις, όταν έρθει στην εξουσία.  Το ίδιο έχει πεί πολλές φορές και το ίδιο θα πεί για την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ, της ΔΕΠΑ, κλπ., με σκοπό να γίνει αρεστός στους βολεμένους και να διαιωνιστεί το σύστημα που βύθισε στη φτώχεια μια ευλογημένη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται με απειλές για λιντσαρίσματα όσων δεν ασπάζονται το δόγμα του "απέραντου κράτους παραγωγού ελλειμμάτων".
Αυτό, ας το εκτιμήσει κάθε δημοκρατικός πολίτης.
Εμένα πάντως μου ΄ρχονται οι λέξεις "φασισμός", "ναζισμός" και "εθνικοσοσιαλισμός", όταν διαβάζω τα "κανείς δεν έχει ασυλία" σε ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Αποστ.

Y.Γ. Αν ιδιωτικοποιηθεί ο Οργανισμός, οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι υπάλληλοί του, θα γίνουν ...δυστυχώς για αυτούς ιδιωτικοί υπάλληλοι. Είναι να μη σαμποτάρουν την ιδιωτικοποίηση; Λεπτομέρεια: Στο Σωματείο των εργαζομένων του ΟΠΑΠ, την πλειοψηφία κατέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη