21 Απρ 2013

"Αυτοί που πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ"

Τάδε έφη Ηλίας Κασιδιάρης. Στην Μεσσήνη βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας...
Κασιδιάρης από όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, ξεπερνώντας τα όρια της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού για μια ακόμη φορά. «Στην προανακριτική δεν είπα μόνο χοντρό τον Βενιζέλο, αλλά είπα την αλήθεια, ότι είναι κλέφτης και απατεώνας» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπική επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι να γελάει κανείς με αυτόν τον άνθρωπο» και ότι «προσκύνησε το Μπόμπολα, τον Αλαφούζο και τα άλλα λαμόγια της διαπλοκής». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψαν τον Γιώργο Παπανδρέου που έχει απόλυτη εμπλοκή στο σκάνδαλο της λίστα Λανγκαρντ.

Ακολούθως κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, ότι «έκανε επικύψεις στους λαθρομετανάστες που πυροβολήθηκαν στη Μανωλάδα χαρακτηριζοντάς τον «ιδιο με τη φιγούρα που πρωταγωνιστεί στο θέατρο σκιών».

«Αυτοί που πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ και για αυτό δεν είπαν λέξη τα τσοντοκάναλα» σημείωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητώντας να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ.
iefimerida

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη