12 Απρ 2013

Φωτορεπορτάζ: Καταλήψεις δημοσίων χώρων από Ι.Χ. στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή παλιότερο δημοσίευμα για καταλήψεις δημοσίων χώρων, ας δούμε λίγο την γωνία ΑΓΓΕΛΑΚΗ και ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ, όπου εδρεύει η Δ/νση Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η απαγόρευση στάθμευσης αφορά...
           και την ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ και την ΑΓΓΕΛΑΚΗ. Ας δούμε λοιπόν τι γράφει η πινακίδα της ΑΓΓΕΛΑΚΗ και μετά και το αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο.
Κύριε ΚΟΥΡΑΚΗ, είναι υπηρεσιακό;
Σαν κάτοικος της περιοχής, σχεδόν ποτέ δεν έχω δει αυτοκίνητο με πορτοκαλί πινακίδες σταθμευμένο στις προαναφερόμενες θέσεις, παρά μόνον αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες.
Μήπως είναι υπαλλήλων και όχι υπηρεσιακά;
Με την ευκαιρία, αν κάποιος από την παρέα γνωρίζει έναν νόμο (νομίζω του ΛΙΑΠΗ), που απαγορεύει την δέσμευση θέσεων στάθμευσης από υπηρεσίες και οργανισμούς, εις βάρος των κατοίκων της περιοχής, ας κάνει μια ενημέρωση μέσα απο ΤΑΧΑΛΙΑ.
Θα επανέλθω και με άλλες φωτό ((καταλήψεων)).

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ.


σχόλιο taxalia:
Σύμφωνα με το νόμο, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κάθε Δήμου, λαμβάνει κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη στάση και στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων. Η στάθμευση με την πινακίδα Ρ40 αφορά υπηρεσιακά οχήματα και όχι συμβατικά, εφοδιασμένα με τις ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη