15 Μαΐ 2013

Σχετικά με την επίθεση οπαδών του Ηρακλή εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Μηχανιώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Για ακόμη μία φορά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο χώρος συστέγασης του Τοπικού Πυρήνα Μηχανιώνας της Χρυσής Αυγής γίνεται στόχος οργανωμένων ομάδων της ακροαριστεράς και της «προόδου». Συγκεκριμένα...
σήμερα το μεσημέρι, αυτές οι ομάδες, υποδυόμενες τους φιλάθλους ποδοσφαιρικής ομάδος, πέρασαν ανενόχλητες μπροστά από τα γραφεία του Πυρήνα και επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον ενός άδειου κτιρίου, προκαλώντας υλικές ζημιές στην πρόσοψη του.

Παρά την σωρεία κακουργημάτων που διατελέστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρόντες στον χώρο κοιτούσαν αμέτοχες, πράγμα απολύτως λογικό, καθώς το θύμα τέτοιου είδους άνανδρων επιθέσεων ήταν για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω Πυρήνας πέρα από τις όποιες πολιτικές του δράσεις, αναλαμβάνει και ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, με τη διοργάνωση μαζικής διανομής ψαριών που λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο έξω από τα γραφεία του Πυρήνα.

Ας γνωρίζουν άπαντες ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί και να οπισθοχωρήσει από τέτοια συμβάντα που ξεπερνούν τα όρια της δειλίας. Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται και τότε κράτος και παρακράτος θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τα όσα παρανόμως πράττουν εις βάρος της.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ν.Ο.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη