3 Ιουν 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ,ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ…

..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Νέα καταγγελία της παράταξης ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  και του Δημήτρη Ζιγκερίδη σχετικά με μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής Νεάπολης Συκεών, του Σίμου Δανιηλίδη για τη συγκρότηση της Ένωσης Γονέων.


Αυτούσιο το κείμενο:

Τους γνωρίζουμε καλά δεν αλλάζουν , έχουν κάνει επάγγελμα την εξουσία θέλουν να ελέγχουν τα πάντα , όμως δεν τους βγήκε με την ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ !!!
Από την μια  έκαναν πρωτοφανείς μεθοδεύσεις όπως έχουν μάθει σαν γνήσια τέκνα του κομματικού σωλήνα  του ΠΑΣΟΚ , αφού προσκάλεσαν καταστατική συνέλευση για την συγχώνευση των Ενώσεων Γονέων του Δήμου, χωρίς να καλέσουν όλες τις προϋπάρχουσες Ενώσεις Γονέων .

Προχώρησαν στην καταστατική συνέλευση, όπως κατήγγειλε η Δημοκρατική Ενότητα Γονέων,  μυστικά, με κλήση μόνο επιλεγμένων αντιπροσώπων και για έχουν απαρτία, που τελικά δεν είχαν, προσκάλεσαν και μη εκλεγμένους αντιπροσώπους. 
Πήραν απόφαση για το νέο καταστατικό χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες υπογραφές και με σοβαρές παρατυπίες του αστικού κώδικα (π.χ. Δ.Σ. που αποτελείτε από 9 μέλη έχει απαρτία με παρόντα 4 μέλη !!!).
Προσπάθησαν να ελέγξουν τις διαδικασίες , έδειξαν πως αντιλαμβάνονται την ανεξαρτησία και την συμμετοχή των δημοτών στους φορείς γονεϊκού κινήματος ,αφού  ήταν άκουσον άκουσον υποψήφιοι για την  ένωση Γονέων και για την Ομοσπονδία των Γονέων μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Δανιηλίδης Σίμος, ο Αντιδήμαρχος Απατσίδης Δημήτρης  , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θώμογλου Γεώργιος, Στέλιος Γκατζές , η σύζυγος του Δημάρχου Σαρρή Αυγή , η σύζυγος Δημοτικού συμβούλου Προεστάκη Ευθυμία , Σύμβουλοι των δημοτικών ενοτήτων , εργαζόμενοι του Δήμου. 

 Όμως παρόλα αυτά η ωμή απροκάλυπτη παρέμβαση των διοικούντων δεν τους βγήκε και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης ο οποίος δεν είναι ελεγχόμενος από την ομάδα του Δήμαρχου πέρα ότι τυγχάνει γενικότερης αποδοχής έχοντας να επιδείξει σημαντικό έργο ως Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Νεάπολης!!!

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη, είναι ότι έχασαν εντελώς το έλεγχο αφού εξελέγησαν 5 μέλη από την Νεάπολη στα 9 μέλη του Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ.

Επιπρόσθετα η Ένωση Γονέων Πεύκων δεν συμμετέχει αφού κατήγγειλε τις παραπάνω μεθοδεύσεις των διοικούντων του Δήμου !!!

Η Δημοτική Παράταξη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και επικεφαλής της Δημήτρης Ζιγκερίδης κατηγορεί τον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη για ιδιότυπο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και φαινόμενα καθεστωτικών συμπεριφορών .

Εμείς πιστεύουμε στην πλήρη και ουσιαστική ανεξαρτησία των φορέων του γονεϊκού κινήματος .
Είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες των δικαίων αιτημάτων των ενώσεων γονέων. 
Ζητούμε την ενεργή μαζική συμμετοχή των γονέων ώστε να αποκλεισθούν οι επαγγελματίες ‘’σωτήρες’’, αυτοί που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη