11 Ιουν 2013

Πανεύκολο κουίζ: Ποιοί δύο πολιτικοί ξαναείναι σήμερα στα Δικαστήρια;

Στα δικαστήρια θα λύσουν σήμερα τις διαφορές του ο.....
Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος. Ο πρώτος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του δεύτερου για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για δηλώσεις του που αφορούσαν την εμπλοκή του Π. Ψωμιάδη στην υπόθεση της μεταφοράς μαθητών.

«Απαράδεκτη και εξοντωτική είναι η αγωγή του Π. Ψωμιάδη που ζητά 300.000 ευρώ από τον Μ. Τρεμόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση», δηλώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Σύμφωνα με τους Οικολόγους Πράσινους, μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης στην αγωγή του ισχυρίζεται ότι καταδικάστηκε άδικα για τη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο-νοθευτή καυσίμων λόγω των δηλώσεων του Μ. Τρεμόπουλου, που… «δεν άφησε ανεπηρέαστους τους δικαστές». Αυτή η καταδίκη τον οδήγησε σε παύση από τα καθήκοντά του.

«Κατανοώ την πικρία, το πολιτικό και προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο κ. Ψωμιάδης μετά τις καταδίκες και την παύση του. Με τον τρόπο του, απονέμει εύσημα στις πολύχρονες προσπάθειές μας υπέρ του συλλογικού συμφέροντος, της διαφάνειας και των δικαιωμάτων του πολίτη μέσα από το θεσμικό μας καθήκον για έλεγχο των πράξεων της διοίκησης», τόνισε ο Μ. Τρεμόπουλος.

Η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Βάσω Νάκου δήλωσε: «Ήταν αναμενόμενο να στραφεί ο κ. Ψωμιάδης κατά του Μ. Τρεμόπουλου, καθώς μέχρι στιγμής η δικαιοσύνη επιβεβαιώνει τον δεύτερο. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να απαλλαχθεί από τις πελατειακές σχέσεις που, παρότι έβλαπταν τη Θεσσαλονίκη, ελάχιστοι τολμούσαν να τις αντιμετωπίσουν. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμπαραστεκόμαστε στον περιφερειακό σύμβουλο Κ. Μακεδονίας και συντονιστή της Εκτελεστικής μας Γραμματείας, που με προσωπικό κόστος αγωνίζεται χρόνια για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Στις 09.00 μέλη των Οικολόγων Πρασίνων θα συγκεντρωθούν στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Μετά από δεκάδες μηνύσεις Τρεμόπουλου εναντίον Ψωμιάδη, ήρθε η ώρα των μηνύσεων Ψωμιάδη εναντίον Τρεμόπουλου. Μόνο που τώρα, οι Οικολόγοι γκρινιάζουν και χαρακτηρίζουν "εξοντωτική" την αγωγή και ....κάνουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια !!! Φαντάζεστε να έκαναν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, οπαδοί του Ψωμιάδη, όταν κατηγορούμενος ήταν αυτός ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη