11 Ιουν 2013

Ο Σωτήριος Καλαμίτσης σχολιάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ κλείνει δημοκρατικά, ήγουν αντι-φασιστικά

Απεφάσισε κάποιος ότι δεν χρειαζόμαστε δημόσια τηλεόραση. Από μια πλευρά έχει δίκηο. Είναι μία από τις πολλές υδροκέφαλες εταιρείες που έστησε το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα για να διορίζει και να εκλέγει τον υπάλληλο της αρεσκείας του που...
θα φέρει τον τίτλο του πρωθυπουργού ελληνικής μπανανίας.

Τόσα χρόνια έκρυβαν καλά τα ελλείμματα και τις σπατάλες οι γνωστοί άγνωστοι αθεόφοβοι που έπαιζαν κρυφτούλι με την εξουσία, η οποία κρατούσε τη ρομφαία της κάθαρσης, αλλάαδυνατούσε να τη χρησιμοποιήσει. Τόσα χρόνια έκρυβαν οι αθεόφοβοι ΕΡΤοκράτορες από τους κυβερνώντες το χαράτσι που πλήρωναν μέχρι και οι ηλεκτροδοτούμενοι τάφοι για να λειτουργεί η ΕΡΤ. Τόσα χρόνια οι μίζες έπεφταν σύννεφο, αλλά ουδείς μπορούσε να ανακαλύψεις τους μιζαρισμένους. Τόσα χρόνια πλήρωνε η ΕΡΤ κερατιάτικα για Eurovision. Τόσα χρόνια δούλευαν όλοι μαζί τον κόσμο ψιλό γαζί και τώρα αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να το συμμαζέψουν και ότι πρέπει να το διαλύσουν.

Άλλωστε, τώρα είναι απολύτως βέβαιο το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα ότι η ΕΡΤ τού είναι άχρηστη για την προβολή των ανδρεικέλων του. Το MEGA, το STAR, ο SKY, ο ANT1 και οι λοιπές αποβλακωτικές δυνάμεις έχουν ανδρωθεί και είναι όλες εδώ ενωμένες και πανίσχυρες.

Επίσης, το σύστημα είχε φρακάρει και δεν μπορούσαν να διορίζουν τους δικούς τους. Ο κ. Σίμος είπε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα αποζημιωθούν, στη συνέχεια δε θα ιδρυθεί νέος οργανισμός, στον οποίο θα διορισθούν όσοι υποβάλουν αίτηση και κριθούν κατάλληλοι. Βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα διορισθεί ούτε ένας απολυμένος που δεν θα έχει την καλή μαρτυρία της ΠΑΝΔΗΜΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Πρέπει να είχαν παρεισφρύσει μερικοί απαράδεκτοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Σαμαράς υπέγραψε σήμερα την οριστική πολιτική καταδίκη του;
Πάντως, για τίποτε δεν υπάρχει αγαθή προαίρεση, όταν μιλάμε για πολιτικούς. Δεν θ’ αργήσει να δείξει τί ακριβώς έχει γίνει.

Παρακαλείται ο κ. Ντινόπουλος, «οπλαρχηγός της μαλακίας» [Γ. Γεωργίου έφα] να μας ενημερώσει με το γνωστό τσαμπουκαλέ ύφος του για τα αίτια του σημερινού πραξικοπήματος δικαιολογώντας το κλείσιμο της ΕΡΤ, το οποίο διέψευδε μετά μανίας καθυβρίζων πάντα αντιφρονούντα.

Εν κατακλείδι: σήμερα κατάλαβα πέρα πάσης αμφιβολίας γιατί ο Κ. Καραμανλής είχε πετάξει τον ΥπΕξ Σαμαρά έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Τόσο αργόστροφος είμαι.

Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη