9 Ιουλ 2013

Συνέλαβαν τρείς εφοριακούς του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης για δωροδοκία

Δεν κόβουν τις κακές συνήθειες με τίποτε! Και γιατί να τις κόψουν, όταν ξέρουν ότι η υπόθεσή τους θα τελεσιδικήσει το νωρίτερο σε ...20 χρόνια;
Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχημάτισαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη εις βάρος τριών στελεχών του ΣΔΟΕ και μίας λογίστριας, τα ...
οποία κατηγορούνται για φακελάκι. Πρόκειται για έναν 60χρονο προϊστάμενο τμήματος, έναν 55χρονο ελεγκτή και αναπληρωτή τμηματάρχη και έναν 37χρονο ελεγκτή, οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν, όπως και μία 50χρονη λογίστρια.

Κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία, εκβίαση, εγκληματική οργάνωση, κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και υπεξαγωγή εγγράφων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας βιοτέχνης κατήγγειλε ότι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ του ζήτησαν 25.000 ευρώ, προκειμένου να μην του επιβάλλουν πρόστιμο 100.000 ευρώ. Μετά από διαπραγματεύσεις, ο βιοτέχνης έδωσε στη λογίστρια το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, με την αστυνομία να την συλλαμβάνει επ' αυτοφώρω.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι τα χρήματα προορίζονταν για τον 60χρονο, ο οποίος θα τα μοιραζόταν με τους άλλους δύο συναδέλφους του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΝΕΩΤΕΡΟ: Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη σύλληψη υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη