30 Αυγ 2013

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο στις 5.30 τα χαράματα !

Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και ακριβής! Διαβάστε την:

Αύριο ξεκινάει στον Άγιο Μάμα, μια παραθαλάσσια πόλη της Χαλκιδικής ένα φημισμένο πανηγύρι, που συγκεντρώνει πάρα πολύ κόσμο και κάνει πολύ μεγάλους τζίρους. Είναι ένα από τα 3 μεγαλύτερα πανηγύρια στην Ελλάδα, με χιλιάδες εκθέτες, πραγματικά μεγάλη εμποροπανήγυρη.
Αλλά.....
όπως γράφει το τοπικό blog nea-propontida
Το Πανηγύρι γίνεται στο Δημαρχείο Προποντίδας και όχι στον Αγ.Μάμα !
Τους πληροφόρησαν ότι αύριο θα κάνει "ΝΤΟΥ" στο πανηγύρι ΣΔΟΕ, Αστυνομία, ΙΚΑ κτλ και δεν έδωσαν ακόμα άδειες στους έκθετες!!! Οπότε σπεύδουν να βγάλουν άδειες από τα ξημερώματα αύριο ! Ο Δήμαρχος είχε το μυαλό του στα σουβλάκια και στα λουκάνικα και ξέχασε να εκδώσει άδειες για τους εκθέτες !! Απίστευτα πράγματα....

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

Σας καλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει το Σάββατο 31/8/2013 και ώρα 5:30 π.μ. στην αίθουσα του ΕΠΟΚΑΜ στον Άγιο Μάμα. Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι η απόφαση του ΔΣ της “ΕΠΟΚΑΜ Α.Ε.” που αφορά τους συμμετέχοντες στην παραδοσιακή θρησκευτική εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα, περιήλθε στο Δήμο σήμερα 30/8/2013, ημέρα έναρξης της εμποροπανήγυρης. Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Έκδοση αδειών συμμετοχής στην παραδοσιακή θρησκευτική εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα, δυνάμει του Ν. 5550/1932 (ΦΕΚ177/Α'/31-5-1932) και του Ν. 2323/95.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας
Κοκκινίδης Κωνσταντίνος

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη