20 Αυγ 2013

Θεσσαλονίκη: Δεκαπέντε συλλήψεις κακοποιών χθες

Συνελήφθησαν έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου, χτες το πρωί, πέντε άτομα ηλικίας 22-32 ετών, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οι ..
οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είναι οι δράστες απόπειρας κλοπής από τυπογραφείο στο Σταυρό Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα νωρίτερα. Επιπλέον στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αφαιρέθηκε από ιατρείο την ίδια ημέρα, στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα, συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 32χρονος ομογενής, ο οποίος αποπειράθηκε να παραβιάσει την κεντρική είσοδο εστιατορίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κατσαβίδια και ένα μεταλλικό στέλεχος, που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία.
Το μεσημέρι, συνελήφθη στη Συμμαχική Οδό – Διαβατά, 61χρονος, ο οποίος με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από ταξί ιδιοκτησίας 56χρονου, ένα τσαντάκι που περιείχε 700 ευρώ και άλλα έγγραφα.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο ομογενείς ηλικίας 52 και 56 ετών, οι οποίοι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση 180 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επίσης, στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό ων 250 ευρώ ως προερχόμενο από την παραπάνω πράξη. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη το βράδυ 42χρονος αλλοδαπός που διέθετε προς πώληση 66 πακέτα τσιγάρα.
Τέλος, συνελήφθησαν κατά το προηγούμενο 24ωρο από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., δύο άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλα 3 σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη