20 Αυγ 2013

"Κωνσταντίνου και Ελένης" : Νίκησε κατά κράτος τα τούρκικα του MEGA

Κάποιες από τις παλιές σειρές του, απλά...δεν παλεύονται! Ό,τι και να παίζει "απέναντι" ο..
κόσμος αρνείται να πατήσει άλλο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και αυτό κάτι δείχνει ειδικα για το MEGA που επιμενει ακομα και το καλοκαιρι στα τουρκικα σηριαλ!

Ειδικά φέτος, η πολλοστή επανάληψη του "Κωνσταντίνου και Ελένης" σημειώνει απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης, αποδεικνύοντας, αυτό που λέμε κάθε καλοκαίρι (και όχι μόνο), σχετικά με τις παλιές καλές σειρές που αγάπησε ο κόσμος.

Έτσι, λοιπόν, χθες , με το "Κωνσταντίνου και Ελένης" , αλλά και το "Καφέ της Χαράς" η κυριαρχία του Χάρη Ρώμα είχε...αυτοκρατορικές διαστάσεις με ποσοστά πάνω από 40%! Είναι χαρακτηριστική η διαφορά των 40 μονάδων με το ΜΕΓΚΑ στις 16:00-16:15 (στο κοινό 15-44)!

Το μεγάλο κανάλι προβάλει το τούρκικο "Θανάσιμη ομορφιά", το οποίο γίνεται...σκόνη και θρύψαλλα από τον "παλιό και έμπειρο", Χάρη Ρώμα! Αποτέλεσμα: ΑΝΤΕΝΝΑ σημειώσατε 46,4% και ΜΕΓΚΑ σημειώσατε...6,2%!

Ο μέσος όρος ήταν 39,2% για τον ΑΝΤΕΝΝΑ με το "Κωνσταντίνου και Ελένης", την ώρα που το ΜΕΓΚΑ είχε 19,8% με το "Οι Άνδρες δεν υπάρχουν πιά". Την επόμενη ώρα, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού το "Καφέ της Χαράς" κάνει μέσο όρο 43,7% (!), ενώ το τούρκικο του ΜΕΓΚΑ πιάνει το ταπεινό 8,4%...

TANEA
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη