11 Σεπ 2013

Αύριο το μεγάλο ματς με την Ισπανία για την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ

Παιχνίδι που θα καθορίσει το μέλλον μας στη διοργάνωση είναι το αυριανό για την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ, καθώς με ήττα κόντρα στους Ισπανούς, μειώνονται στο ελάχιστο οι πιθανότητές μας να προκριθούμε στα προημιτελικά. Ο Ιταλός προπονητής, για τον οποίο άρχισαν ήδη οι μουρμούρες,
δήλωσε πως περιμένει να δει μία διαφορετική Εθνική, με παίκτες αποφασισμένους  στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς . Δείτε τί δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι:
 «Στα δύο τελευταία ματς δείξαμε διαφορετική ομάδα. Χάσαμε από την Ιταλία, σε ένα ματς που ήμασταν ισόπαλοι λίγο πριν το τέλος. Στο παιχνίδι με τη Φινλανδία δείχναμε να έχουμε παραλύσει.
Τώρα είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε, έχουμε ξεκάθαρους στόχους, αλλά γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε και την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, μακράν.
Είναι μία ομάδα που έχει το περισσότερο ταλέντο στη θεωρία. Έχει έξι παίκτες που θα έπαιζαν βασικοί σε κάθε ομάδα, δύο γκαρντ από το ΝΒΑ, πολλές επιλογές στην επίθεση και είναι οι πρωταθλητές και οι αργυροί ολυμπιονίκες.
Εμείς έχουμε περηφάνια, ξεκάθαρους ρόλους, κίνητρο, καρδιά, αντοχή και έχουμε δείξει ότι ξέρουμε να παίζουμε εξαιρετικό μπάσκετΠιστεύω πως πρέπει να πετάξουμε κάποιες αρνητικές σκέψεις και να βάλουμε όλη την ενέργεια. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να δώσουμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούμε στην άμυνα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη