12 Σεπ 2013

Ε, είναι σκάνδαλο η τεράστια χορηγία στην ΑΕΚ από τον ΟΠΑΠ, πώς να το κάνουμε;

Οι αστειότητες επί των ημερών "ιδιωτικού ΟΠΑΠ" δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος. Απλά, πρόκειται για αστειότητες. Περίτρανη απόδειξη η πρόταση της ΑΕΚ στον ΟΠΑΠ γραμμένη σε ...
word. Με επιχειρήματα του τύπου "θα έρθουν περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ να παίξουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ" χωρίς να αναφέρεται το τι θα κάνουν οι... υπόλοιποι φίλαθλοι, που με την ίδια λογική θα απομακρυνθούν. Η ψηφοφορία έγινε δια περιφοράς απο τα κινητά και μέσα σε 10-15 λεπτά αφού προφανέστατα η γραμμή ήταν να πούν όλοι ΝΑΙ χωρίς δεύτερη σκέψη.
· Η χορηγία αυτή του ΟΠΑΠ είναι προφανώς αθέμιτος ανταγωνισμός σε σχέση και με τις ομάδες της Super League αλλά και με τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής απο τις οποίες η ΑΕΚ παίρνει τεράστιο προβάδισμα με μια τέτοια χορηγία!
· Δεν μπορεί μια ομάδα Γ'Εθνικής να παίρνει όσα χρήματα παίρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παραπάνω! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τριπλάσιο κόσμο, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, με συμμετοχή στους ομίλους του CHAMPIONS LEAGUE, με το πιο δυνατό brand name στην Ελλάδα...
· Και ο τρόπος με τον οποίο "πέρασε" η χορηγία αλλά και η γραμμένη στο... πόδι πρόταση με τα επιχειρήματα Δημοτικού Σχολείου, είναι ενδεικτικά ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη