29 Σεπ 2013

Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ, δύσκολα ο Άρης (βίντεο με τα γκολ)

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Ηράκλειο, ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ήρωας του αγώνα ο ..
γκολκίπερ του ΟΦΗ, Δασκαλάκης, ο οποίος έκανε το «ματς της ζωής του» και με εξαιρετικές επεμβάσεις ήταν ο λόγος που ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έφυγε με το «τρίποντο» από την Κρήτη. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα (15΄ Περογαμβράκης) δεν στάθηκε αρκετό για να τους χαρίσει την πρώτη εφετινή τους νίκη. Ο Βίτορ με αρκετή δόση τύχης ισοφάρισε λίγο πριν το 75ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Για τον ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. 
Η ομάδα του Χούουμπ Στέφενς, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Περογαμβράκη, ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Ο Δασκαλάκης, όμως, βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και όσες φορές χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις που οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση. 
 Οι Θεσσαλονικείς με ένα τυχερό γκολ, που προήλθε από κόντρες και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το πόδι του Βίτορ έφτασαν στην ισοφάριση, αλλά στα τελευταία 10 λεπτά άφησαν πολλά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να απειλήσουν τρεις φορές. 


Νέα απώλεια βαθμών για τον Άρη

Ούτε σήμερα κατόρθωσε να γευθεί τη χαρά της νίκης ο Άρης, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση της κατάταξης με απολογισμό μόλις δύο βαθμούς. 
Από την πλευρά της, η ομάδα του Αγρινίου πρόσθεσε στη συγκομιδή της έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια. Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα και κατ΄ επέκταση κακό θέαμα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 28ο λεπρό κι εκείνη… κατά λάθος, όταν ο Καμαρά κινήθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, γλίστρησε και η μπάλα από τη σέντρα-σουτ που επιχείρησε πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με την προσπάθεια του Αγκάνθο, το σουτ του οποίου, μετά το γύρισμα του Σταυρόπουλου, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπρακάλι και… αυτό ήταν όλο κι όλο το πρώτο μισό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, είχε ένα καλό αλλά άστοχο σουτ του Αγκάνθο στο 47΄ κι άλλο ένα του Τάτου που απέκρουσε ο Μπρακάλι, στο 52΄. Η τύχη όμως δεν ήταν με τους γηπεδούχους, αφού αρχικά ο Τάτος και στη συνέχεια οι Παπαδόπουλος, Ψυχογιός τραυματίστηκαν, με τους δύο τελευταίους να είναι τυπικά παρόντες, καθώς ο Άρης δεν είχε άλλη αλλαγή! 
Ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη στο 72΄ με τον Μπόγιοβιτς να «τεστάρει» τα αντανακλαστικά του Διούδη, που έπεσε σωτήρια στη γωνία του για να βγάλει από την εστία του το σουτ του αντίπαλου επιθετικού, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ίμπε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στους «κίτρινους». 

Τα σημερινά αποτελέσματα

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη