29 Σεπ 2013

Ε όχι και να κράζει ο Χατζηνικολάου τον Θέμο, για το πρωτοσέλιδο !

"Καρφώνει" -χωρίς να τον κατονομάζει- σήμερα στη στήλη του ο Θέμος Αναστασιάδης, το νέο δελτίο ειδήσεων καναλιού (εννοεί το STAR), για τη στάση του στο θέμα της επίθεσης που δέχθηκε το Π.Θ. για το γνωστό πρωτοσέλιδο με τον Π.Φύσσα. Σε αυτή τη χώρα όμως ξεχνάμε γρήγορα. Να σας θυμήσουμε λοιπόν -επειδή  εμείς στο taxalia δεν ξεχνάμε, κάτι πολύ σοβαρό:

Πριν από ένα χρόνο, ένας ανωμαλάρας μανάβης ονόματι Χρήστος Παπάζογλου (φωτο), βίασε , κατακρεούργησε και έκαψε ένα γλυκύτατο κορίτσι, τη Ζωή Δαλακλίδου, στην Ξάνθη.

Ο Χατζηνικολάου τότε, εκμεταλλευόμενος το σοκ του πανελληνίου, ανέβασε στο site του enikos.gr βίντεο που έκλεψε από το facebook της κοπέλας (μιλάμε για κανονική τυμβωρυχία δηλαδή!).
Και τότε ακολούθησαν οι ίδιες αντιδράσεις.

Εμείς πάντως γράφαμε (http://taxalia.blogspot.gr/2012/12/28.html): 
η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δράστη έχει νόημα κι όχι του θύματος

αλλά ο Χατζηνικ, ανέβαζε -εκτός από όλες τις φωτογραφίες του θύματος, που βρήκε στο f/b και αυτό το βίντεο:

enikos.gr - H 34χρονη Ζωή στις διακοπές της


Από κάτω, στα σχόλια, οπαδοί του Χατζηνικολάου, προσπαθούν να υπερασπιστούν τη δημοσίευση, λέγοντας αυτά που λέει σήμερα ο Θέμος, ότι δηλαδή "η δημοσιογραφία πρέπει να τα δείχνει όλα" και τις λοιπές μπαρούφες που λένε οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τις πωλήσεις κι όχι για τη συνεισφορά στην ενημέρωση. Το βίντεο, με τη Ζωή να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, πριν την κάψει ο παρανοϊκός, δεν προσφέρει τίποτε, σε καμμιά ενημέρωση, ούτε μπορεί να γίνει σύμβολο κάποιου αγώνα. Πρόκειται για εμετικό κουτσομπολιό και τίποτε άλλο, που απευθύνεται στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου.
Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί λοιπόν.

Δίκιο έχει ο Θέμος που τα χώνει στον Χατζηνικολάου.

Φώτης Μακρίδης, taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη