6 Οκτ 2013

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί το πρωθυπουργικό ζεύγος για να παραστεί στην κηδεία του Ζάνα που θα γίνει το μεσημέρι στις 2 . Ο Αντώνης Σαμαράς θα
αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα. Το πρωί τυχαία συναντήθηκε και με τον Φούχτελ στο αεροδρόμιο, ο οποίος αναχώρησε από την πόλη μας.


Σε ηλικία 93 ετών πέθανε ο νομικός Δημήτριος Κ. Ζάννας, επίτιμος πρόεδρος του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 14.30 στον μητροπολιτικό ναό Γρηγορίου του Παλαμά της Θεσσαλονίκης.
 Εγγονός του ιατρού Δημητρίου Ζάννα, Μακεδονομάχου, μορφής της ελληνικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης από την εποχή ακόμη της τουρκικής κυριαρχίας στην πόλη και με καταγωγή από το Λιβάδι Ολύμπου, ο αποβιώσας διετέλεσε, μεταξύ άλλων, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και μέχρι σήμερα επίτιμος πρόεδρός του, ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μέλος του πρώτου Δ.Σ. της, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, μέλος του Δ.Σ. της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έφορος του Αμερικανικού Κολεγίου «Ανατόλια», πρόεδρος της ΧΑΝΘ και μέλος του Δ.Σ. για πολλά χρόνια, μέλος του Δ.Σ. της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης αλλά και προσωρινός δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τις 30 Αυγούστου 1974 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.
http://orthografos.blogspot.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη