17 Νοε 2013

Ξεκίνησαν οι διεργασίες στο Σύριζα για το Δήμο Θεσσαλονίκης

  • Πού το πάει ο Τριαντάφυλλος;
  • Το προξενιό που βρίσκεται στα σκαριά. 
  • Ποια θα είναι η προξενήτρα; 
Ξεκίνησαν μέσα στην εβδομάδα οι διεργασίες για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης στον Σύριζα. Όπως διαβάζουμε στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής "Μπορεί εσωκομματικά να υπάρχει βαθιά πεποίθηση ότι ο «μύθος Μπουτάρη» έχει αποδομηθεί πριν καν το τέλος της τετραετίας, ωστόσο παραγνωρίζεται ότι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης έχει έντονα αστικά χαρακτηριστικά, ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπως και ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα δε διαθέτει από το παρελθόν έναν ικανό πόλο αριστερών αυτοδιοικητικών δυνάμεων, πάνω στον οποίο «να χτίσει» σήμερα." 

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του TAXALIA στο οποίο αναφερόταν οι δύο τάσεις που επικρατούν στον Σύριζα οι οποίες αργά και σταθερά θα οδηγήσουν σε στήριξη του Μπουτάρη υπό το φόβο της Δεξιάς κι ας υπάρχουν βαθιές δομικές και ιδεολογικές διαφορές με το Δήμαρχο. (διαβάστε εδώ)

Μάλιστα μαθαίνουμε πως γνωστός γυρολόγος της πολιτικής, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο είχε πάει από τον ΣΥΝ, όπου κατέφυγε όταν έφυγε από το ΚΚΕ, διαδίδει ότι έχει αναλάβει να κάνει το συνοικέσιο Μπουτάρη- ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρίζεται ότι είναι και ο μάνατζερ του Αβραμόπουλου και του Κουράκη.

Στη μάχη έχει ριχτεί και το όνομα του καθηγητή εργατικού Δικαίου, Άρη Καζάκου, αλλά ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δεν σκοπεύει να παραιτηθεί στο όνομα κάποιου χωρίς το απαραίτητο τοπικό έρισμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη