7 Νοε 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΜΗΝΥΜΑ !

του Βλάση Γωγούση

¨Όλους μπορεί να τους ξεγελάσει το σύστημα , εμένα…. ΟΧΙ !

Καλά φίλοι μου αναγνώστες , η απόλυτη σιωπή μου, η παντελής απουσία μου από τα….δημοσιογραφικά δρώμενα (!) των τελευταίων ημερών , δεν σας έκανε εντύπωση;
Για το συγκλονιστικό γεγονός της ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ των δύο Χρυσαυγιτών λέω ! ( χρησιμοποιώ επακριβώς τον όρο, ούτε θάνατος, ούτε φόνος, ούτε δολοφονία γράφω ).
Ανοίξ`τε ένα λεξικό και διαβάστε :
« ΕΚΤΕΛΕΣΗ = η θανάτωση (κατ`επέκταση η δολοφονία) καταδικασμένου σε θάνατο ».
Σε θάνατο καταδικασμένα ήτανε τα μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν, το πράγμα δεν σηκώνει συζήτηση.
Τα ερωτηματικά γεννώνται όταν στα χείλη ολονών τριγυρνάει το βασανιστικό ερώτημα : «ΠΟΙΟΣ ΤΟΚΑΝΕ και ΓΙΑΤΙ ;;».
Άκουσα και διάβασα πάμπολλες εκδοχές:
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΟΧΙ Η ΔΕΞΙΑ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ( προβοκάτσια λέγεται η μέθοδος , στην - πάλαι ποτέ- εισαχθείσα γλώσσα των επαναστατών !)
Το δικό μου ερώτημα είναι :
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ;
1) Η προσέλευση μελών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής θα αραιώσει σημαντικά.
2) Η συμμετοχή σε δυναμικές και επιθετικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής ( παρελάσεις, επιδείξεις, ….εκκαθαριστικές σε λαϊκές αγορές και σε επετείους) αλλά και σε συνέδρια, σε διανομές τροφίμων και άλλες δραστηριότητες , ελαττώνονται εντυπωσιακά.
3) Ή μεμονωμένη κυκλοφορία μελών της Χρυσής Αυγής στους δρόμους με μαύρες μπλούζες και το σήμα της οργάνωσης στην πλάτη , θα αποτελεί παρελθόν !
4) Η τηλεφωνική απάντηση « ψηφίζω Χρυσή Αυγή» στο ερώτημα των διαφόρων Gallops : « τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές», ελαττώνεται επίσης δραματικά ( δια τον φόβον ότι – σύμφωνα με τις φήμες- τα τηλέφωνα παρακολουθούνται ).
5) Οι γονείς (ιδιαίτερα οι μητέρες), θα συμβουλεύουν , θα προειδοποιούν , θα παρακαλούν τα παιδιά τους να μην εγγράφονται ή θα τα προτρέπουν να διαγραφούν από την οργάνωση.
7) Οι «δηλώσεις» στον φιλικό περίγυρο ή οι ΕΠΩΝΥΜΕΣ δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ( facebook,Twitter κ.α..) ότι : « εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή», και η ( ήδη μηδαμινή) πρόσκληση σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, περιορίζονται στο ελάχιστο.

8) Οι χρηματοδότες (φανεροί και κρυφοί- ιδίως οι τελευταίοι , αν υπήρχαν ) θα αποτελούνε σπάνιο είδος και, τέλος
9) Στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Χρυσής Αυγής , θα ψάχνουνε με το κερί συμβούλους για να συμπληρώσουνε τα ψηφοδέλτιά τους !

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΟΣ ζημίωσε και ΠΟΙΟΙ κέρδισαν από την εκτέλεση των 2 Χρυσαυγητών ;

Τα συμπεράσματα δικά σας !

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη