29 Νοε 2013

Θα υπογράψετε συμβάσεις με τους εργαζόμενους ή ψευδή Υπεύθυνη Δήλωση κ. Πασχαλίδου;

 Έχουμε πει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας ότι οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΘ του Δήμου Θεσσαλονίκης  είναι απλήρωτοι  καθώς επίσης και...
ότι εργάζονται χωρίς σύμβαση εδώ και 4 μήνες  (με ότι αυτό συνεπάγεται μιας και η εργασία τους έχει να κάνει με παιδιά).

 Η Ε.Ε.Τ.ΑΑ. ΑΕ (φορέας  διαχείρισης των προγραμμάτων Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ),  με e-mail που έστειλε στην ΚΕΔΗΘ ζητάει, προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης για την σχολική χρονιά 2013-2014 και με αφορμή σύσταση που έγινε από την  ΕΔΕΛ( Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου) κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής στην οποία θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του Φορέα καθώς και τα στοιχεία των εργαζομένων (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα) οι οποίοι απαιτείται  να απασχολούνται στις Δομές κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Η Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες αναγγελίες πρόσληψης των εργαζομένων στις δομές.
Με τις Αναγγελίες που θα προσκομισθούν θα αποδεικνύεται η πρόσληψη των εργαζομένων  ενώ με την Υπεύθυνη Δήλωση ότι συνεχίζουν να  είναι εργαζόμενοι  έως και σήμερα.
Μία ακόμη αδιέξοδος για την κ. Πασχαλίδου!
Τι  δρόμο  θα προτιμήσει  να ακολουθήσει  άραγε;
               ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ
Μιας  και ΑΥΤΟαποκαλείται ως η πιο ντόμπρα φωνή  στη σελίδα της στο facebook  κανονικά  θα πρέπει   να  υπογράψει  την Υπεύθυνη Δήλωση  αναφέροντας όμως αυτό που πραγματικά ισχύει: ότι δηλαδή, ναι μεν απασχολεί τους εργαζόμενους αλλά τους απασχολεί εδώ και 4 μήνες χωρίς Σύμβαση.  
        ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Θα  υπογράψει Ψευδή  Υπεύθυνη Δήλωση θεωρώντας απλά τους εργαζόμενους υποχείριο της;
        ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΗ
Θα κάνει  εσπευσμένα Συμβάσεις με προχρονολογημένη ημερομηνία;
Ο εκπρόσωπος  των εργαζομένων  θα πάρει άραγε θέση;
Ισχύει άραγε το  “Δεν ήξερε δεν ρώταγε “ ή συμβουλεύεται ανθρώπους που και αυτοί έχουν άγνοια;

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Για απάντηση στο thessreporter@yahoo.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη