4 Δεκ 2013

Μμμμ...ωραία ιδέα έχει πάλι ο Μάτης !

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες-Οικολογία στην πράξη", έστειλε επιστολή προς τον αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργο Αρβανίτη, με αφορμή το τραγικό γεγονός της απώλειας του νεαρού κοριτσιού από τη Σερβία και το πως μπορεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης να είναι χρήσιμος εν όψει και των εορτών. Δείτε τι του γράφει:




Αγαπητέ Γιώργο,
Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις και σε ανησυχεί κι εσένα ιδιαίτερα το γεγονός ότι πολλές οικογένειες συμπολιτών μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Πολλές από αυτές αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να στερούνται της δυνατότητας να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της ΔΕΗ σε ότι αφορά αυτούς τους απλήρωτους λογαριασμούς καθώς μέσω αυτών εισπράττει και τα δημοτικά τέλη.
Νομίζω ότι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε έναν πρώτο κατάλογο των οικογενειών οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια.
Αυτών που δεν μπορούν καν να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να ζητήσεις από τη ΔΕΗ αυτόν τον κατάλογο και να δούμε αμέσως με βάση και τις δυνατότητες του δήμου, τι μπορούμε να κάνουμε αμέσως για αυτές ενόψει εορτών.
Έχω τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι και είμαι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείς.

Με εκτίμηση

Χρηστος Μάτης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη