27 Ιαν 2014

Νέα υποψηφιότητα στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Την Πέμπτη 23 Γενάρη 2014 η δημοτική κίνηση ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, σε κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποίησε ανοιχτή μαζική απολογιστική συνέλευση και ..
εξέλεξε ομόφωνα για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου τον ΑΝΤΩΝΟΥΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ .
Κατά τον απολογισμό επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής στάθηκαν στο πλευρό των πολιτών μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με όλες τους τις δυνάμεις, υποστηρίζοντας τις θέσεις της κίνησης. Εκτιμήθηκε επίσης ότι η πολιτική της απερχόμενης δημοτικής διοίκησης του κ. Ι. Καϊτεζίδη αποδείχτηκε συντηρητική, ξεπερασμένη και αναποτελεσματική ειδικά στις σημερινές συνθήκες, αφού στήριξε κάθε μνημονιακή επιλογή.

Τέλος ο Αντωνούδης Απόστολος δήλωσε ότι:
“η διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου θα γίνει με βασικό άξονα μια διαφορετική πολιτική που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών που βάλλονται από την καταστροφική κυβερνητική πολιτική και που επιβάλλεται να έχουν το πρώτο λόγο. Η εκλογική μας τακτική βασίζεται στην προγραμματική διακήρυξη αρχών της κίνησης. Με βάση αυτή απευθυνόμαστε ενωτικά σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Τους καλούμε να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή στον τόπο μας . Να συνδιαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων, με σχέδιο ανάπτυξης για τον Δήμο, με σεβασμό στο περιβάλλον, τον άνθρωπο τις ανάγκες και τα δικαιώματα του. Με την δημιουργία δομών αλληλεγγύης. Η ενεργοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών είναι αυτό που δίνει νόημα και περιεχόμενο στους θεσμούς και τα προγράμματα‘‘
Το μήνυμά του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι να ανατρέψουμε το παλιό που απέτυχε και καταρρέει και να δημιουργήσουμε με αισιοδοξία και ενότητα το καινούργιο που μας αξίζει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη