28 Φεβ 2014

Νέα επιδείνωση του καιρού αύριο σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις θα επικρατήσουν αύριο στη Θεσσαλονίκη ενώ τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα βρέχει. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως ..
3 μποφόρ που το βράδυ θα ενισχυθούν.



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά, βροχές θα εκδηλώνονται ήδη από την αρχή της ημέρας στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν βορειότερα και το βράδυ θα επηρεάζουν το σύνολο της χώρας. Καταιγίδες τοπικά έντονες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο και στα νησιά του Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά σε μεγάλα υψόμετρα. Ενδεικτικά, στη βόρεια Ελλάδα χιόνια θα πέσουν πάνω από τα 1500μ, στα κεντρικά και τα νότια πάνω από τα 1800μ και στην Κρήτη πάνω από τα 2000μ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5-6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 5-6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο από νότιες και αργότερα ανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4-5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην Κρήτη από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 5-6 και πρόσκαιρα θα αγγίξουν και τα 8 μποφόρ ενώ στα Δωδεκάνησα από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 5-6 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.
meteo-news.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη