5 Μαρ 2014

05.03.2012 – 05.03.2014. Δύο χρόνια Σ.Ε.Α.Θ.

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς δύο χρόνια, στις 05/03/2012, δημιουργήθηκε ο...
Συνδικαλιστικός Συνδυασμός ‘’Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης’’ εξαιτίας της αλλαγής που επέφερε ο Ν.3938/2011 με το άρθρο 18 ‘’Ρυθμίσεις Συνδικαλιστικών Οργανώσεων’’ και την καθιέρωση της απλής αναλογικής ως προς την ανάδειξη των οργάνων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων ενόψει και των εκλογών της 24/25.04.2012 στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Α.Θ.) ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση του συνόλου των δικαιωμάτων των Αστυνομικών και την προώθηση των δίκαιων και χρονιζουσών αιτημάτων τους, πάντα μέσω των συλλογικών οργάνων του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Η Σ.Ε.Α.Θ. δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά κυρίως εντός των ορίων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και είναι μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Υ.Θ.).

Ως Ενεργός και Μάχιμος Συνδικαλιστικός Συνδυασμός έχει κατορθώσει να έχει εκπροσώπηση τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ., ενώ τη φωνή της δυναμώνουν και οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της καθώς και τα υπόλοιπα μέλη που την στελεχώνουν.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε εκλογές, δύο μόλις μήνες από την ίδρυσή της, την Σ.Ε.Α.Θ. αγκάλιασαν 774 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι. Η Σ.Ε.Α.Θ. ανταπόδωσε αυτή την εμπιστοσύνη μένοντας πιστή στις Αρχές της και στις Δεσμεύσεις της έναντι των Συναδέλφων για Υγιή και Μάχιμο Συνδικαλισμό, μακριά από Κόμματα και ‘’Χρώματα’’.

Η Σ.Ε.Α.Θ., τα δύο χρόνια της Συνδικαλιστικής της Δράσης, ‘’χτυπήθηκε’’ από Λασπολόγους και ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά έμεινε Όρθια και πάνω απ’ όλα Δυνατή.

Τα στελέχη της Σ.Ε.Α.Θ. δεν έχουν ‘’μπαμπάδες’’ και ‘’μέντορες’’. Πορεύονται με μοναδικό τους κριτήριο την διασφάλιση των δικαιωμάτων του κάθε συναδέλφου ως εργαζομένου.

Τα στελέχη της Σ.Ε.Α.Θ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να πουν στους συναδέλφους που υπηρετούν.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι της Γ.Α.Δ.Θ., η Σ.Ε.Α.Θ. Ιδρύθηκε από ΝΕΟΥΣ Συναδέλφους , Υπάρχει για ΕΣΑΣ και λαμβάνει εντολές ΜΟΝΟ από ΕΣΑΣ.

http://seathessaloniki.blogspot.gr/2014/03/05032012-05032014.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη