5 Μαρ 2014

Ζητούνται εθελοντές από την "Πρωτοβουλία" του Γιάννη Μπουτάρη

Η Δημοτική Παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουτάρη και με βάση το θετικό έργο που παρήγαγε την περίοδο 2011-2014, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, θα διεκδικήσει την εντολή των Θεσσαλονικέων για μια νέα θητεία στη διοίκηση του Δήμου..
Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της.
Η «Πρωτοβουλία» καλεί τα μέλη και τους φίλους της καθώς και τους ενεργούς πολίτες της πόλης που, ανεξάρτητα από ιδεολογική ή πολιτική αφετηρία, συμφωνούν με το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας» είτε να βοηθήσουν στην εκλογική καμπάνια, να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους ως υποψήφιοι/ες ή ως εθελοντές/ριες.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα (ένα βιογραφικό σημείωμα 200 λέξεων) μπορεί να κατατίθεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση protovoulia.ypopsifiotites2014@gmail.com. Η διαδικασία κατάθεσης θα διαρκέσει από τις 5/3/14 ως τις 31/3/14.
Η δήλωση εθελοντικής προσφοράς μπορεί να κατατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση protovoulia.ethelondes2014@gmail.com
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στα γραφεία της παράταξης στο κτήριο του δημαρχείου (ημιώροφος, γραφείο 22Ε) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (πληροφ. 2313317883).
Το αμέσως επόμενο διάστημα η “Πρωτοβουλία” θα απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις θεματικές ομάδες που θα επικαιροποιήσουν και θα εμπλουτίσουν το εκλογικό πρόγραμμα της παράταξης.
“Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη