27 Μαρ 2014

Αγανάκτηση για τα έργα- πυροτέχνημα, από την πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου Νεάπολης

Την αγανάκτηση τους για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό των δημοτών της Νεάπολης, από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, εκφράζουν με ανακοίνωση τους ο Πρόεδρος και έξι σύμβουλοι της ..
Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής, ήταν η εκτέλεση ενός έργου φάντασμα, το οποίο βαφτίστηκε Αποκατάσταση του οδοστρώματος της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.
«Αφού επί τρία χρόνια καμία από τις προτάσεις του τοπικού συμβουλίου για το τεχνικό πρόγραμμα δεν υλοποιήθηκε, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές η Διοίκηση του Δήμου, θυμήθηκε τη Νεάπολη, όχι για να λύσει κάποιο από τα χρονίζοντα προβλήματα της, αλλά για να ταλαιπωρήσει και να υποτιμήσει τους πολίτες με έργα πυροτεχνήματα», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου ένα μήνα και οι επτά σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης, που εξελέγησαν με την παράταξη του κ. Δανιηλίδη, είχαν δηλώσει την ανεξαρτητοποίηση τους, καταγγέλλοντας αδιαφορία του Δημάρχου σχετικά με το θεσμικό ρόλο του συμβουλίου στην τοπική κοινωνία χαρακτηρίζοντας τη λειτουργία του διακοσμητική.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη