11 Απρ 2014

Ρεσιτάλ βρώμικου πολέμου εναντίον Τζιτζικώστα

Τζιτζικώστα δεν ψηφίζω, προτιμώ τον Ιωαννίδη, αλλά, όχι, δεν το γουστάρω το πράγμα. Η ΝΔ ανέθεσε στους επικοινωνιακούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ (!!!) να σπιλώσουν με κάθε τρόπο τον ...
Τζιτζικώστα, αλλά και την Πατουλίδου, με τις γνωστές (και ποινικά κολάσιμες) ρατσιστικές "ταμπέλες" του "ακροδεξιού ναζιστή". Το να λες τη Βούλα Πατουλίδου "ναζί", πρέπει να σε οδηγεί στο σκαμνί του κατηγορουμένου και να καταδικάζεσαι με τις βαριές ποινές που υπάρχουν στην ισχύουσα νομοθεσία.
Όποιον θέλει να κοντύνει το βρώμικο ΠΑΣΟΚ τον βαφτίζει "ναζί". 
Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια εφημερίδας της πόλης που δουλεύουν για αξιοπρεπή και έντιμο υποψήφιο, τον παράτησαν και τώρα ανέλαβαν συμπληρωματικά, να χτυπούν τον Τζιτζικώστα. Δεν προωθούν πλέον τον δικό τους (από τον οποίο πήραν πολλά λεφτά),  αλλά βοηθούν τον Σαμαρά να επιβάλλει τον Ιωαννίδη, για να μη ρεζιλευθεί από τον Τζιτζικώστα.
Λοιπόν, είναι καιρός να πάψει αυτή η ηλιθιότητα της ΝΔ, να ξερνάει όλη την πολεμική και όλο το μίσος της μόνο όταν πρόκειται για νεοδημοκράτη και στους ακροαριστερούς, που επί σαράντα χρόνια της έχουν ξεσκίσει τον πάτο, να στήνεται στα τέσσερα, σαν τη Rihana !
Και να συνεργάζεται για αυτό, με τις πιό βρώμικες δημοσιογραφικές πατσαβούρες - εκβιαστές.
Ακόμη και οι φανατικότεροι νεοδημοκράτες, αηδιάζουν, με αυτού του είδους τις συμφωνίες, μεταξύ ΝΔ και κακού -κάκιστου ΠΑΣΟΚ. Και η συμφωνία είναι απλή:
"σας δίνουμε το Δήμο (στο ΠΑΣΟΚ), μας βοηθάτε στην περιφέρεια, να μη βγει ο Τζιτζικώστας".

Θεμιτό, να μη θέλει η ΝΔ να βγει ο Τζιτζικώστας, θεμιτό να τον διαγράψει, βλακώδες όμως να ξεκινήσει εκστρατεία μίσους και συκοφάντησης, όπως έγινε δεκάδες φορές με στελέχη που έφυγαν, αρχής γενομένης από τον ....Αντώνη Σαμαρά.

Φτάνει πιά αυτό το εμετικό πράγμα στη ΝΔ : Λιοντάρια με τους ομοϊδεάτες, κότες λυράτες με τους ακροαριστερούς!
Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι γνωστός και αγαπητός, αν πείσει θα βγει. Δεν θα βγει, επειδή θα μας πρήξουν οι βρωμιάδηρες πασόκοι δημοσιογράφοι, στους οποίους κατέφυγε η ΝΔ για βοήθεια, ότι είναι "ναζί" ο Τζιτζικώστας και η Πατουλίδου !

Άι σιχτίρ πιά !

Ανδρέας Παπαδόπουλος
Τίμιος Νεοδημοκράτης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη