23 Μαΐ 2014

Και οι "Πράσινοι" του Χρυσόγελου στηρίζουν Μπουτάρη στο β΄γύρο

Μετά την Ελεάννα Ιωαννίδου των "Οικολόγων" του Μιχάλη Τρεμόπουλου και οι "Πράσινοι" του Νίκου Χρυσόγελου στηρίζουν τον Γ.Μπουτάρη.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννη Μπουτάρη, είχε σήμερα το μεσημέρι ο ευρωβουλευτής, Νίκος Χρυσόγελος, και οι συνυποψήφιοι με το συνδυασμό «ΠΡΑΣΙΝΟΙ - Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία», Πάνος Γρέδης, Κική Μεταξά και Βασίλης Σταμογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, όπως η σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάπτυξη της πόλης, πολιτικές για την απασχόληση, ιδίως των νέων, η δυναμική της κοινωνικής οικονομίας και η μεταναστευτική πολιτική. Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχυθεί ο θεσμός των λαϊκών συνελεύσεων, ενώ ο Νίκος Χρυσόγελος επισήμανε πως θα πρέπει να εξεταστεί ουσιαστικά και η μέθοδος συμμετοχής του πολίτη στα κοινά.

Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως με τους εκπροσώπους του συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και εξέφρασε την εκτίμηση πως με τους «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ - Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» θα υπάρξει και στο μέλλον συνεργασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοδιοίκηση, την πόλη και το περιβάλλον.

Από την πλευρά τους, οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Γιάννη Μπουτάρη, ως υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη