2 Ιουλ 2014

Χτυπούσαν στοχευμένα

"Στημένη" φαίνεται πως την είχαν στα θύματά τους δύο ημεδαποί 32 και 24 ετών, οι οποίοι έκλεβαν τσάντες με σεβαστά χρηματικά ποσά.


Οι 32χρονος που συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος του, με τη χρήση σωματικής βίας φέρεται:
-τον Ιανουάριο του 2013, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, με χρήση σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπού, να αφαίρεσε μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή επιβιβαζόμενος σε δίκυκλο μικρού κυβισμού, όπου τον ανέμενε 24χρονος συνεργός του, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από τον Απρίλιο του 2014 και κρατείται για παρόμοια αδικήματα.
-Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Κορδελιού, να αφαίρεσε από το κάθισμα συνοδηγού, την τσάντα 29χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα του θύματος, καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 1.430 ευρώ, τα οποία είχε προηγουμένως αναλάβει από Τραπεζικό Υποκατάστημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη