4 Αυγ 2014

Ακόμα και μπροστά στον ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ !!

του Βλάση Γωγούση
· Ένας βασιλιάς ήταν γνωστός για την σκληρότητα του απέναντι στους υπηκόους του.
· Κάποια μέρα, διέσχιζε με την ακολουθία του μια πεδιάδα.
· Εκεί χρόνια πριν, είχε χάσει τον πατέρα του σε μια μάχη.
· Ξάφνου συνάντησε έναν ασκητή, πού σκάλιζε ένα σωρό με οστά.
- «Γέροντα, τί κάνεις εκεί;», τον ρώτησε .



· Έμαθα, ότι θα περνούσατε από εδώ, μεγαλειότατε και ήλθα να μαζέψω τα οστά του μακαρίτη του πατέρα σας, για να σας τα παραδώσω.
· Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθώ, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω.
· Φαίνεται, ότι δεν διαφέρουν από τα οστά των στρατιωτών , τα οστά των χωρικών, των φτωχών και των δούλων!
· Κι`ο Βασιληάς …βουβάθηκε !

· Εμένα μου λες βρε γέροντα ( λέω τώρα εγώ , ο ΒΛΑΣΗΣ ο ΓΩΓΟΥΣΗΣ , ξέρετε εγώ ο πολυπράγμων , ο λαλίστατος , που ό,τι σκέφτομαι το λέω και το γράφω κι` ας έχω μπλέξει αμέτρητες φορές με το:
· « παρακαλείσθε όπως διέλθετε αύριο ώρα 10η πρωνή….. από το γραφείο του ανακριτή »! !).

· Και εξηγούμαι :
·
· Θυμάστε μήπως συμπατριώτες , πως λέγονταν οι δυό Πακιστανοί που δώσαν πέρυσι τη ζωή τους έξω από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια να σώσουν ένα ζευγάρι Ελλήνων που είχε εγκλωβισθεί μέσα στο αυτοκίνητό του επάνω στις γραμμές του τραίνου ;
·
· Θυμάστε , μήπως, φίλοι μου τα ονόματα των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος τους;
·
· Μήπως θυμάστε πως λεγότανε η έγκυος τραπεζική υπάλληλος που δολοφονήθηκε μέσα στην Τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ από κάποια ….προοδευτικά υποκείμενα;;
·
· ¨ΟΧΙ, ;;, γιατί άραγε;;
· Μήπως η μνήμη σας είναι αδύναμη;

· Ρώτησα 12 γνωστούς μου, νέους , γέρους, αρσενικούς και θηλυκούς.
· Και μούπαν :

· « ΌΧΙ, η μνήμη μας είναι πολύ καλή γιατί θυμόμαστε πολύ καλά πως λέγονταν ο αδικοχαμένος Φύσσας, ο μουσικός που σκότωσε ο δολοφόνος Ρουπακιάς
·
· Προβληματίστηκα .αγαπητοί μου αναγνώστες και διερωτήθηκα : «πως γίνεται οι 12 ερωτηθέντες νάχουνε ΜΝΗΜΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ »( αυτή είναι η επιστημονική ορολογία του φαινομένου ).
·
· Ρώτησα κι` άλλον έναν, μαντέψ` τε ποιόν !

· Έναν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, έναν από τους γνωστούς τηλεπαρουσιαστές και μούπε :

· « Αυτή είναι η εντολή , γιατρέ, 10 φορές τη μέρα, ψάξ`τε και βρείτε αφορμές , όνόματα και περιστατικά, φωτογραφίες, VIDEO και ό,τι άλλο σχετικό , μη σταματάτε :

· Αλλά κι` όταν ξεχνάμε , μπροστά μας «πέφτουν» ξαφνικά τα παραπάνω ντοκουμέντα με εντολή απ` το κοντρόλ και μεις – μαζί με σας - τα παρακολουθούμε !!!!!

· Τα συμπεράσματα φίλοι αναγνώστες δικά σας !
·
Ένα σας λέω μόνο :

Στην σύγχρονη, την προοδευτική Ελλάδα την εποχή της τρόϊκας και του ΔΝΤ, ακόμα και μπροστα στον ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ !!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
· Ξέχασα να σας πω :
· Ο αείμνηστος πατέρας μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ, πολεμούσε μέχρι την τελευταία στιγμή στο οχυρό Ρούπελ εναντίον της Βέρμαχτ του Γ! Ράϊχ που είσέβαλε απρόκλητα το 1941 στην Ελλάδα.
· Και γω , ο γιος του , τιμήθηκα από την πολιτεία με το ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ , κατλα τη διάρκεια της κατοχής κατά των Γερμανών, !

Όχι, επειδή σήμερα είναι και…..4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, σας τα λέω για να μη με πείτε και …ΤΕΤΑΡΤΟΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΟ ! !!!!!
·
· Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη