12 Σεπ 2014

Πριν δουν τις ενισχύσεις τις παίρνει η Εφορία!

Δεν προλαβαίνουν οι αγρότες να δουν τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις στον λογαριασμό τους και η Εφορία και ο ΟΓΑ παρακρατούν τις οφειλές!


 Μετά από την ερώτηση του για τις ενισχύσεις εσωτερικού, ο Θεσσαλονικιός βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης έκανε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και για τις Ευρωπαϊκές ενισχύεις.

Διαβάστε την ερώτηση;
Ερώτηση προς τους κ.κ.Υπουργούς: Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη,Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση, για την παρακράτηση ευρωπαϊκών αγροτικών επιδοτήσεων για συμψηφισμό με  οφειλές προς ΟΓΑ, από τους οποίους  ζητάμε να αναστείλουν την εφαρμογή της υποπαραγράφου ΙΑ2 του νόμου 4254, ειδικά σε ό,τι αφορά τις οφειλές ασφαλισμένων προς τον ΟΓΑ, μέχρι την ολοκλήρωση της ψήφισης και την ενεργοποίηση όλων των νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν συνολικά την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών τόσο προς το δημόσιο, όσο και προς ιδιώτες και να αποσύρουν την εγκύκλιο 29212/2081/29-08-2014, σύμφωνα με την οποία το δημόσιο μπορεί να παρακρατά αντισταθμιστικές πληρωμές από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων.
Οποιαδήποτε παρακράτηση από τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις πρέπει να γίνεται με γραπτή συγκατάθεση του δικαιούχου.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη