26 Οκτ 2014

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και.....ΓΩΓΟΥΣΗΣ

του Βλάση Γωγούση
Απαντώ ευθέως σε όποιους λένε :
« ναι, υπάρχουν αλλοδαποί εγκληματίες στην Ελλάδα αλλά έχουμε και μεις κάτι εντόπια…κουμάσια»


Ε! ναι λοιπόν, λέω τώρα εγώ, μας φθάνουν τα δικά μας κουμάσια ,δεν χρειαζόμαστε και …..εισαγόμενα !

Μπείτε, σκύλοι κι` αλέστε κατάντησε η Ελλαδίτσα μας !
Είπαμε πως η Ελλάδα είναι η χώρα του Ξένιου Διός αλλά εμείς το παραβγάλαμε τα μάτια !

- Το ξεχείλισμα των Νοσοκομείων από χιλιάδες αλλοδαπούς αναμένοντες να εξετασθούν ή να νοσηλευθούν, μηδενίζει πρακτικώς την δυνατότητα στους πάσχοντες…..ομογενείς ( έτσι καταντήσαμε να μας αποκαλούν) να προσεγγίσουν επί ώρες τους γιατρούς για να εξετασθούν !

- Στο Μαιευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Ιωαννίνων και οι 30 κλίνες καταλαμβάνονται από Αλβανίδες που κατεβαίνουν και γεννούν - για ευνοήτους λόγους- στη χώρα μας ( και οι δικές μας περιμένουν με την κοιλιά στο στόμα ν` αδειάσει κανένα κρεβάτι )

- Φρικτές ( ξεχασμένες) ασθένειες ( ίδίως των εκ Πακιστάν, Αφγανιστάν και άλλες χώρες της Αφρικής και της Ασίας προερχομένων ) = φυματίωση, ελονοσία, βλενόρροια, σύφιλις , ηπατίτις , AIDS, επανεμφανίστηκαν και θερίζουν !

- Τα δύο τρίτα των ποινικών φυλακών , είναι γεμάτα από …..παρατύπως εισελθόντες μετανάστες !

- Τέλος, χιλιάδες θέσεις εργασίας – ( που ομολογουμένως προ ετών καλύπτονταν από τους μετανάστες οι οποίοι προσέφεραν ( επ`αμοιβή βεβαίως) υπηρεσίες στον τόπο - διότι οι ξιπασμένοι και τεμπέληδες συμπατριώτες μας δεν καταδέχονταν να δουλέψουν , ενώ τώρα παρακαλούν- ) είναι κατειλημμένες από μετανάστες.


- Δεν νομίζετε αγαπητοί μου αναγνώστες ότι και μόνο όσα παραπάνω παραθέτω είναι αρκετά για να σας βγάλω από τα…..ρούχα σας;;;

Δρ Βλάσης Γωγούσης

- ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

- ( Προς taxalia – που ενδέχεται να ΜΗΝ παραθέσουν το παρόν δημοσίευμα - χαρακτηρίζοντας το ως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ - αλλά και προς τους αναγνώστες )

- : Ο έχων την τιμήν να υπογράφει το παραπάνω άρθρο, υπήρξε και συνεχίζει να είναι φανατικός ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, το απέδειξα άλλωστε εμπράκτως αγωνιζόμενος ένοπλα στα νιάτα μου υπέρ της Δημοκρατίας και της Αδελφοσύνης των Λαών !.

- Όμως , ΔΕΝ είναι δυνατόν εν ονόματι της περιβόητης ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ορισμένων (δήθεν) επαναστατών του καναπέ, να βλέπω την πατρίδα μου να μετατρέπεται σε ξέφραγο αμπέλι.

- Ούτε είναι δίκαιο σε μία χώρα η οποία κινδυνεύει λόγω της υπογεννητικότητας των γηγενών και της υπεργεννητικότητας των ( αθρόα, ανεξέλεγκτα και προκλητικά) εισερχομένων …άτυπων…..μεταναστών, να υποχρεώσουμε σε λίγα χρόνια τα εγγόνια και τα δισέγγονα μας, να αποτελούν Θρησκευτική και Εθνική μειονότητα !

Φθάνει πιά !!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη