8 Δεκ 2014

Πόσοι άραγε κρύβονται στην Ελλάδα κύριε Τσίπρα; Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν στο ΙΡΑΚ τέσσερα παιδιά επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ!

Τέσσερα παιδιά αποκεφάλισαν τζιχαντιστές στο Ιράκ καθώς αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν και να απαρνηθούν το χριστιανισμό, ασπαζόμενα τον ισλαμισμό.
Ένας Βρετανός εφημέριος ενορίας της Βαγδάτης, σύμφωνα με τη Mirror, ισχυρίζεται πως μέλη του ISIS καταδιώκουν χριστιανούς ακόμη και
έξω από τα σπίτια τους και απειλούν να σκοτώσουν τα παιδιά τους εάν δεν ασπαστούν το Ισλάμ, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα χριστιανόπουλα επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν τον ισλαμισμό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι αποκεφαλισμοί των παιδιών σημειώθηκαν σε μια χριστιανική παροικία κοντά στη Βαγδάτη.

Ο Cannon White, ο οποίος έχει διαταχθεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury να εγκαταλείψει το Ιράκ για την ασφάλειά του, είναι ένας από τους ελάχιστους χριστιανούς επικεφαλής του χριστιανισμού στο Ιράκ.

Ο ίδιος σημείωσε: «Τα πράγματα ήταν άσχημα στη Βαγδάτη, βόμβες, πυροβολισμοί, άνθρωποι σκοτώνονταν, έτσι πολλοί χριστιανοί γύρισαν στη Νινευή. Θεωρούσαν όλοι πως εδώ είναι πιο ασφαλείς, όμως μια μέρα μαχητές του ISIS ήρθαν μπήκαν στην πόλη και κυνήγησαν τους χριστιανούς. Σκότωσαν μεγάλο αριθμό αυτών, έπιασαν τα παιδιά τους και μερικά τα αποκεφάλισαν. Ήταν τρομερό αυτόπ που συνέβη».
«Τις προάλλες έπιασαν έναν χριστιανό και του είπαν: Ή θα πιστέψεις στο Ισλάμ ή θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου. Ήταν απελπισμένος, τι να έκανε; Μετά από λίγο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε: Είπα πως πιστεύω, αυτό σημαίνει πως ο Ιησούς δεν με αγαπά πλέον; Και τότε του απάντησα: Σε αγαπά και πάντα θα σε αγαπά» εξομολογείται ο εφημέριος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη