17 Ιαν 2015

Η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Παναγιώτη Κοκκόρη


Την κεντρική ομιλία του, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, θα πραγματοποιήσει ενώπιον των πολιτικών του φίλων ο Παναγιώτης Κοκκόρης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και ώρα 8.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Capsis (οδός Μοναστηρίου 18). 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Π. Κοκκόρης θα παρουσιάσει
τις θέσεις και τις προτάσεις του για τη Θεσσαλονίκη, για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της ανεργίας, για το φορολογικό και για το ασφαλιστικό σύστημα. 
Επιπλέον θα αναφερθεί στο έργο του στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων όπου θήτευσε τα τελευταία 2,5 χρόνια και συγκεκριμένα:
Στη διασφάλιση της ταμειακής επάρκειας του ασφαλιστικού συστήματος και την απρόσκοπτη καταβολή συντάξεων και επιδομάτων.
Στον εντοπισμό των διαρροών του συστήματος σε συντάξεις και προνοιακά επιδόματα που «φόρτωναν» με εκατομμύρια ευρώ τους τίμιους Έλληνες πολίτες.
Στην ολοκλήρωση του έργου της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
Στην θεσμοθέτηση -για πρώτη φορά- της εφάπαξ εκτίμησης 43 μόνιμων αναπηριών από τα ΚΕΠΑ.
Στη διαδικασία ιατρικής εξέτασης των ΑΜΕΑ από τα ΚΕΠΑ ώστε να απαλλάσσονται από το τέλος ταξινόμησης επιβατικών αυτοκινήτων καθώς και από τα τέλη κυκλοφορίας.
Στην πάταξη της γραφειοκρατίας με την απλοποίηση και αναμόρφωση μιας σειράς νόμων και διατάξεων όπως για παράδειγμα η προσυμπλήρωση των ηλεκτρονικών φορολογικών δηλώσεων, το «ασφαλιστικό βιογραφικό» και η κατάργηση θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη