Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

15 Ιαν 2015

Ροζ σκάνδαλο???

Μπορεί να είχε τη φήμη ενός μεγάλου γυναικοκατακτητή και όχι τόσο πιστού συζύγου, ωστόσο μέχρι στιγμής τα όποια πιθανά «παραστρατήματα» του τέως βασιλιά της Ισπανίας δεν είχαν απασχολήσει άμεσα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι δυσκολεύουν για τον Χουάν Κάρλος καθώς θα κληθεί να αποδείξει ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ισπανίας ότι δεν έχει άλλη μία ... κόρη.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε να εξετάσει αίτημα μιας Βελγίδας γυναίκας με το οποίο ζητούσε να διερευνηθεί εάν ο φυσικός της πατέρας είναι ο Χουάν Κάρλος.

Το πολιτικό τμήμα του δικαστηρίου «δέχτηκε να εξετάσει ένα από τα αιτήματα αναγνώρισης της πατρότητας σε βάρος του Δον Χουάν Κάρλος των Βουρβόνων. Πρόκειται για το αίτημα της Ίνγκριντ Ζαν Σαρτιό», ανέφερε μια εκπρόσωπος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

α Ανάκτορα αρνήθηκαν πάντως να σχολιάσουν το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν τα ισπανικά δικαστήρια είχαν αρνηθεί να εξετάσουν παρόμοια αιτήματα επικαλούμενα το άρθρο 56 του Συντάγματος που κατοχυρώνει το απαραβίαστο του βασιλιά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι υπόλογος σε δικαστήρια.

Μετά την παραίτησή του από το θρόνο, η ασυλία του Χουάν Κάρλος δεν υφίσταται πλέον.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη