24 Ιαν 2015

«Συμπόρευση με την υπόλοιπη Ευρώπη ή αντισυστημική επιλογή και έναρξη μιας πεζοπορίας χωρίς πυξίδα;»


«Συμπόρευση με την υπόλοιπη Ευρώπη ή αντισυστημική επιλογή και έναρξη μιας πεζοπορίας χωρίς πυξίδα;»

Αυτά και αρκετά άλλα ερωτήματα έθεσε ο Δημήτρης Πανοζάχος στην κεντρική προεκλογική του ομιλία σε τεράστια αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, που αποδείχθηκε μικρή να φιλοξενήσει τους πολίτες που παραβρέθηκαν.

«Θα επιδιώξουμε την αλλαγή της Ευρωπαϊκής Συνθήκης του

Δουβλίνου ή θα επιλέξουμε ότι μπορούμε να δεχθούμε όλους τους κατατρεγμένους της γης στον τόπο μας;» είπε για τη λαθρομετανάστευση ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

«Θα ασχοληθούμε με τις διεθνείς κρατικές συνεργασίες ή θα επιδιώξουμε την απομόνωση γιατί έχει επικρατήσει ο ιμπεριαλισμός, κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ;» συνέχισε ο κ. Πανοζάχος μιλώντας για την εθνική εξωτερική πολιτική.

«Θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τον Εθνικό μας χαρακτήρα που συμπορεύεται με την ορθοδοξία ή θα το θεωρήσουμε φονταμενταλισμό όπως πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τον στηλιτεύσουμε ανάλογα;» ήταν το επόμενο ερώτημα που έθεσε ο κ. Πανοζάχος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικογένεια. « Θα σεβασθούμε το θεσμό της οικογένειας, που τόσοι στηρίζονται σε αυτόν στη δύσκολη οικονομική στιγμή που βρισκόμαστε ή θα επιδείξουμε αδιαφορία επειδή είναι παρωχημένος, όπως κάποιοι πιστεύουν;» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια, το ερώτημα του ήταν: « Θα διεκδικήσουμε τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης με την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και της Εθνικής μας ασφάλειας ή Θα το χαρακτηρίσουμε «αστικό προνόμιο» και θα απαιτήσουμε τον αφοπλισμό της αστυνομίας και την απάλειψη του αξιόμαχου του στρατεύματος;»

Καταλήγοντας και πριν ζητήσει τη στήριξη των συμπολιτών για να τους εκπροσωπήσει στη νέα βουλή , αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν γίνει την τελευταία διετία, «αλλά, τόνισε για τη σημερινή οργή και το θυμό πολλών πολιτών, δεν φταίει το πολιτικό σύστημα που υπηρετούμε, αλλά ο τρόπος και ορισμένοι που ήταν στη διαχείριση. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα με νέα πρόσωπα για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Ακολουθεί video από την εκδήλωση 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη