10 Μαρ 2015

Άγριο χώσιμο Καράογλου στον Βαρουφάκη: "Είναι επικίνδυνος για τη χώρα"


Την «εδώ και τώρα» αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών ζήτησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» και στη δημοσιογράφο κα. Άννα Μπουσδούκου, χαρακτηρίζοντας τον...
«επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας».

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η αντικατάσταση του ΥΠΟΙΚ, διευκρινίζοντας πως «έπρεπε να είχε φύγει… χθες, γιατί με τους χειρισμούς του θέτει σε κίνδυνο τόσο την ελληνική οικονομία, όσο και το μέλλον της πατρίδας μας».

Σε άλλο σημείο επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο της υπευθυνότητας και θα στηρίξει την Κυβέρνηση σε κάθε «λογικό», όπως είπε, βήμα. «Μακάρι τη στήριξη που έχει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. να την είχαμε και εμείς όταν ο λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί σήμερα όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά» σημείωσε, εκφράζοντας παράλληλα την… κατανόηση του στην εμμονή των Κυβερνητικών βουλευτών να μετονομάσουν την Τρόικα σε «θεσμούς» και το μνημόνιο σε «συμφωνία» ή «πρόγραμμα γέφυρα».

«Ας τα πουν όπως θέλουν, δεν είναι αυτό το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Το παν», κατέληξε ο κ. Καράογλου, «είναι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση το συντομότερο δυνατόν ώστε να αρχίσει η ροή χρηματοδότησης προς την Ελλάδα και να μην αντιμετωπίσει η χώρα ταμειακό πρόβλημα. Αυτό είναι το κύριο ζητούμενο για εμάς, γιατί στον αξιακό κώδικα της Ν.Δ. πάνω από όλα είναι η πατρίδα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη