28 Ιαν 2016

ΕΠΙΑΣΕ ""ΔΟΥΛΕΙΑ"" Ο ΚΩΣΤΑΣ!!!

Έντονη η πολιτική δραστηριότητα του Βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή!!!
Ο ΤομέρχηςΥποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ δείχνει αποφασισμένος να ""αλλάξει τα φώτα"" στην Κυβέρνηση αλλά και στον Χρήστο Σπίρτζη.Μέσα σε λίγες ημέρες  έχει καταθέσει τρεις αναφορές προς τον Υπουργό  για το θέμα του του Φυσικού Αερίου  αλλά και για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους κατοίκους της περιοχής από την λειτουργία των διοδίων του Προμαχώνα .
 Σύμφωνα   με το άρθρο 125 του Κανονισμού της Βουλής, ο Υπουργός οφείλει να απαντήσει εντός εικοσιπέντε ημερών...Εν αναμονή των απαντήσεων λοιπόν μια που η συνέχεια  σε κάθε περίοτωση αναμένεται να έχει  μεγάλο ενδιαφέρον!!!!!

Διαβάστε τις αναφορές του Κώστα Καραμανλή:

1.Αναφορά στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής του Ν. Σερρών Κώστας Καραμανλής σχετικά με το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί από την τοποθέτηση σταθμού διοδίων στον Ισόπεδο Κόμβο του Προμαχώνα, που έχει ως αποτέλεσμα να αποκόπτονται οι κάτοικοι των Κοινοτήτων Αγκίστρου και Προμαχώνα από το μοναδικό φαρμακείο που λειτουργεί στην περιοχή.
Ο κ. Καραμανλής ζητά από τον Υπουργό όπως εξετάσει άμεσα το εν λόγω ζήτημα, προκειμένου οι ως άνω κάτοικοι να μην απαιτείται να καταβάλλουν – εις διπλούν – αντίτιμο διοδίων απλώς και μόνο για μια επίσκεψή τους στο τοπικό φαρμακείο.


2.Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής κατέθεσε σήμερα αναφορά την από 04/12/2014 επιστολή του Διευθυντή του Καταστήματος Αφορολογήτων Ειδών (Κ.Α.Ε.) Προμαχώνα προς την Εγνατία Α.Ε., η απάντηση στην οποία ακόμα εκκρεμεί.
Η Κ.Α.Ε. λειτουργεί από το 1985 υποκατάστημα στο Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα. Η τοποθέτηση σταθμού διοδίων στην περιοχή έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση των 80 περίπου μονίμων και εποχιακών εργαζομένων με άνω των 100 ευρώ μηνιαίως, προκειμένου να καλύψουν το αντίτιμο των διοδίων.
Συνεπεία των ανωτέρω, ο κ. Καραμανλής ζητά από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όπως εξετάσει άμεσα το εν λόγω ζήτημα και προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες
Σύμφωνα με το άρθρο 125 του Κανονισμού της Βουλής, ο Υπουργός οφείλει να απαντήσει εντός εικοσιπέντε ημερών.
3.Ο βουλευτής του Ν. Σερρών Κώστας Καραμανλής κατέθεσε σήμερα ως αναφορά την από 20/01/2016 επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, σύμφωνα με την οποία με έκπληξη διαπιστώνεται πως στα σχέδια της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (Δ.ΕΠ.Α.) για προμήθεια φυσικού αερίου σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν δίκτυα, με τη μεταφορά του δια θαλάσσης ή οδικώς σε υγροποιημένη ή συμπιεσμένη μορφή, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ν. Σερρών.
Συνεπεία αυτού, και με δεδομένου ότι τόσο τα νοικοκυριά, όσο και οι επιχειρήσεις, περιλαμβανομένων κι όσων είναι εγκατεστημένες στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών, επιβάλλεται να έχουν σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, ο κ. Καραμανλής ζητά από τον Υπουργό όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύνδεση του Ν. Σερρών με το φυσικό αέριο, ανεξάρτητα, αλλά ακόμα και σε συνδυασμό με τη δημιουργία της Εταιρείας Παροχής Αερίου Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη