20 Ιουν 2016

ΚΟΡΟΜΗΛΑ – EPSILON: Όλη αλήθεια και το χρονικό για το τηλεοπτικό διαζύγιο «βόμβα»

Το χρονικό ενός…  μη προαγγελθέντος  συναινετικού (;)  διαζυγίου!

Του Κώστα Κόκκολα
Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας  Αγίου Πνεύματος, άρχισαν οι ψίθυροι πως κάτι συμβαίνει στο Περιστέρι στα γραφεία της εκπομπής “Bravo Ρούλα». Πριν ακόμα το ρεπορτάζ όσων βρισκόμαστε στο κλεινόν άστυ εξελιχθεί, σκάει σα «βόμβα» το δελτίο Τύπου του καναλιού Epsilon, που αναφέρει τη λήξη της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι! Το δελτίο,  περιορίζεται σε λίγες μόλις γραμμές, γεγονός που πιθανόν μαρτυρά την ταχύτητα με την οποία συντάχτηκε. Στις λίγες γραμμές του δεν παραλείπει ο συντάκτης του να ευχαριστήσει την κα Κορομηλά για την άψογη συνεργασία τους και να κάνει λόγο για δημοσιεύματα… μυθεύματα(;), κάτι που δεν έχουμε ομολογουμένως συνηθίσει να βλέπουμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Το θέμα όμως, βρίσκεται αλλού σύμφωνα με  το απόλυτα ασφαλές ρεπορτάζ του pasmina.gr!
Το διαζύγιο Ρούλας – Epsilon, δεν ήταν κάτι που έως σήμερα το πρωί υπήρξε έστω και ως σενάριο. Τουλάχιστον δεν είχε εκφραστεί από κάποια από τις δύο πλευρές (παρουσιάστρια – κανάλι). Μάλιστα, οι καλεσμένοι που είχαν κλειστεί, μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, δε γώριζαν πως δε θα βγει το «Bravo Ρούλα»!
Ωστόσο παρασκήνιο υπάρχει και μάλιστα με κυκλαδίτικο αέρα. Πιο συγκεκριμένα, αέρα συριανό. Θυελλώδη μάλιστα περί τα 10 Μποφώρ!
Και ενώ οι τηλεθεατές του σταθμού, είχαν δει τρέιλερ για το τελευταίο Bravo της σεζόν από τη Σύρο κάτι τέτοιο τελικά θα μείνει μόνο στις σκαλέτες. Μάλιστα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων (Ερμούπολη για την πιθανότητα που κάποιοι μπερδευτούν), δε θα έβγαινε μόνο το Bravo Ρούλα(που δε θα βγει ασφαλώς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις), αλλά και η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, που εκτός απροόπτου και μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, είναι στον προγραμματισμό να βγει από το νησί.
Και εδώ αρχίζει το ρεπορτάζ.  Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από το κανάλι, τις τελευταίες μέρες υπήρξε κάπως βαρύ να το πω; Βαρύ θα το πω, κλίμα στο κανάλι.
Όπως είχε ανακοινώσει και ο Μένιος Φουρθιώτης από τις εκπομπές του, αλλά και η Ρούλα Κορομηλά στο τελευταίο Bravo, το Σάββατο, τα σκαλιά του δημαρχείου Ερμούπολης, μεταξύ άλλων καλεσμένων(Ρέμος – Παπαρίζου – Πριντεζης κα) θα κατέβαινε και ο Μένιος Φουρθιώτης. Μιλώντας τις τελευταίες ώρες με πηγές μας στο κανάλι μάθαμε άγνωστο παρασκήνιο, που έφερε τελικά της απρόσμενη ρήξη της συνεργασίας ντάλα αργία και με καύσωνα!
Σύμφωνα λοιπόν με αυτές ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως είπε και η Ρούλα Κορομηλά το Σάββατο που ανανέωνε το ραντεβού της με το κοινό για την επόμενη εβδομάδα από τη Σύρο, θα εμφανιζόταν στο show σε ρόλο έκπληξη. Το pasmina.gr σας αποκαλύπτει πως η έκπληξη αυτή θα ήταν ένα χορευτικό του παρουσιαστή.
Όμως αυτό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν ήταν αρκετό για τον παρουσιαστή, που φαίνεται να επιθυμούσε μεγαλύτερη και πιο ενεργή παρουσία στο «Bravo Ρούλα».
Και εδώ ακριβώς, ήταν που οι αρχικές συζητήσεις, έγιναν έντονες, πιο έντονες, ακόμα πιο έντονες και οδήγησαν στην οριστική ρήξη με το  δελτίο Τύπου λήξης συνεργασίας.
Αυτό που έχει πραγματικό ενδιαφέρον στο σημείο αυτό, είναι να δούμε αν τελικά την επόμενη Κυριακή, στη θέση του Bravo, θα δούμε άλλο βραδινό show από το κυκλαδονήσι!
Μείνετε συντονισμένοι. Το ρεπορτάζ τρέχει και πι εξελίξεις θεωρούνται βέβαιες!


 pasmina.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη